Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak akkor jövök össze lányokkal ha szarok rájuk? Miért nem lehet nyomulni? Abban mi a gáz? Miről szól ez az egész?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 11:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
a nők genetikailag az ilyesmire buknak, nincsen rá magyarázat. 20L
2009. okt. 22. 11:19
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
mert így a gyanú árnyéka sem vetül rád?
2009. okt. 22. 11:28
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Sztem egy normális lánynak nyomulni kell, hogy úgy érezd ne kaphasd meg, és a lány kb próbára tesz, hogy mennyire kellesz neki.

Meg vannak a buták, akik azokra a pasikra hajtanak, akik bunkók, mert ezek a pasik leszarják őket, és a lány akarja őt megszerezni, mert nem olyna könnyű préda.

Talán ezért.

2009. okt. 22. 11:38
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
az első lánynak igaza van:) én is próbáltam jófiú lenni, úgy alig akadt lány... így hogy "szarok" rájuk így sokkal több lánynál van esély... persze nem olyan szinten szarni rájuk, hogy nem foglalkozol vele, de egy kis elérhetetlenséget belevéve nyert ügy... furcsa ez nagyon. 23F
2009. okt. 22. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
A nők elkorcsosultak mindig az kell nekik amit nem kaphatnak meg, és azt szeretik aki minnél nagyobb szemétláda velük.
2009. okt. 22. 11:44
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Ha valaki nyomul rám akkor úgy érzem, hogy korlátozódik a szabad döntés. Lehet hülyeség, de én így érzek. És tudod az elérhetetlen mindig vonzóbb. Hagyj egy kis időt a lánynak, hogy tudja mit akar tőled. Ha érzed, hogy ős is azt szeretné amit te akkor nyertél. Ha meg nem akkor talán jobb más után nézni, vagy reménykedhet benne, hogy változik amit szeretne.
2009. okt. 22. 11:53
 7/13 anonim ***** válasza:

nem tudom h ez mennyire idevágó téma lesz de feltétlen megszeretném osztani veletek. a sztori annyi h tegnap a loviban volt egy lány, én azt mondom h jól is nézett ki , de amit az leművelt, megállt a korlátnál és szabályosan pásztázta a pasikat, és azt mondta h ő most keres magának pasit , hát mien dolog már ez? h ők vadásznak ránk --->> és akkor hol marad az ismerkedés , az intelligencia egyszerűen nem értem h mit akarnak ezek a mai lányok, legalább lenne bennük egy kis tartás , meg becsülnék magukat , de semmi

22/F

2009. okt. 22. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez nem pontosan olyan dolog véletlenül, mint az, hogy sokkal sejtelmesebb, izgatóbb egy nőt szexin, de félig-meddig felöltözve látni, mint anyaszült meztelen?
2009. okt. 22. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Vannak ilyenek tény, de azért általánosítani nem lehet. Az pedig tény, hogy jó időt hagyni a másiknak. Pláne, mert az emberek bizonytalanok. Saját magukat sem ismerik, hát akkor a másikat...Ráadásul szerintem ez egó kérdése is az ilyen típusoknál. Nehezen elérhető a másik, tehát ha "megszerzi", akkor önmagát is jobbnak érezheti. Vonzóbb a saját szemében, és vonzóbb a másik is, hogy nem ugrik azonnal.

Én például nem vágyom olyan srácra, aki a leírtak alapján viselkedik, viszont az sem teszik, ha valaki nagyon nyomul. Egyik sem természetes. Ha valami igazán kölcsönös, az a természetes számomra. Akkor ugyanannyira szeretnének egymás közelében lenni.

....és nem a lányok, nők, fiúk, férfiak torzultak, hanem az emberek. Ezért nem jó a legtöbbek kapcsolata a másik nemmel. Ilyen egyszerű. Mindig az egyén számít.

2009. okt. 22. 13:35
 10/13 anonim ***** válasza:
Hogy a nagyokat idézzem:): olcsó húsnak híg a leve
2009. okt. 22. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!