Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak akkor jövök össze lányokkal ha szarok rájuk? Miért nem lehet nyomulni? Abban mi a gáz? Miről szól ez az egész?
Sztem egy normális lánynak nyomulni kell, hogy úgy érezd ne kaphasd meg, és a lány kb próbára tesz, hogy mennyire kellesz neki.
Meg vannak a buták, akik azokra a pasikra hajtanak, akik bunkók, mert ezek a pasik leszarják őket, és a lány akarja őt megszerezni, mert nem olyna könnyű préda.
Talán ezért.
nem tudom h ez mennyire idevágó téma lesz de feltétlen megszeretném osztani veletek. a sztori annyi h tegnap a loviban volt egy lány, én azt mondom h jól is nézett ki , de amit az leművelt, megállt a korlátnál és szabályosan pásztázta a pasikat, és azt mondta h ő most keres magának pasit , hát mien dolog már ez? h ők vadásznak ránk --->> és akkor hol marad az ismerkedés , az intelligencia egyszerűen nem értem h mit akarnak ezek a mai lányok, legalább lenne bennük egy kis tartás , meg becsülnék magukat , de semmi
22/F
Vannak ilyenek tény, de azért általánosítani nem lehet. Az pedig tény, hogy jó időt hagyni a másiknak. Pláne, mert az emberek bizonytalanok. Saját magukat sem ismerik, hát akkor a másikat...Ráadásul szerintem ez egó kérdése is az ilyen típusoknál. Nehezen elérhető a másik, tehát ha "megszerzi", akkor önmagát is jobbnak érezheti. Vonzóbb a saját szemében, és vonzóbb a másik is, hogy nem ugrik azonnal.
Én például nem vágyom olyan srácra, aki a leírtak alapján viselkedik, viszont az sem teszik, ha valaki nagyon nyomul. Egyik sem természetes. Ha valami igazán kölcsönös, az a természetes számomra. Akkor ugyanannyira szeretnének egymás közelében lenni.
....és nem a lányok, nők, fiúk, férfiak torzultak, hanem az emberek. Ezért nem jó a legtöbbek kapcsolata a másik nemmel. Ilyen egyszerű. Mindig az egyén számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!