Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Ultramegaextra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Ultramegaextra ciki volt.

Figyelt kérdés
első randi volt, a fiú meglátta a telefonom háttérképét amire ilyen sticky note volt kirakva és ez volt ráírrva: megmosni fül, haj, köldök, fürdeni, aftát lekezelni, fogatmosni. és meglátta és most tök igénytelennek tart pedig csak felirtam h el ne maradjon valami ebből.
2013. júl. 23. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ugyan, ez miért lenne ciki? Készültél a randira, az látszik belőle. Egy kicsit vicces, annyi. Ezer meg egy fontosabb dolog van ennél.
2013. júl. 23. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:

Büdös?? xdd

Amúgy ha csak normálisan fürdesz, nem lesz tiszta?

2013. júl. 23. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
Inkább elszégyellte magát, hogy te ilyen lelkiismeretes vagy, ő meg még a körmét is .aszott levágni.
2013. júl. 23. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
Fogadjunk, hogy lövése sincs mi az az afta.
2013. júl. 23. 21:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Elképzeltem ahogy beállsz a zuhanyzóba és követed a saját utasításaidat. XD. Ezen szakadok.
2013. júl. 23. 22:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ezt fel kell írnod NA AZ CIKI.
2013. júl. 23. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem rohadtul nem ciki, én is ezt csinálom :DD Reggel még olyan kómás vagyok, hogy alig tudok gondolkodni, és így legalább nem fordul elő, hogy felöltözöm és csak aztán jut eszembe a dezodor, meg ilyenek xD Most legalább már tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül.

De konkrétan mit mondott a srác? Hogy próbáltad neki megmagyarázni?

2013. júl. 24. 06:55
 18/20 A kérdező kommentje:
hát csörgött a telo, elővettem kinyomni erre meglátta hogy van ott valami írás, kérdezte hogy mi az, mondom semmi, de elvette tölem, elolvasta, azt mondja: na sikerült mindent megtakarítani? és röhögött. utána elvoltunk végülis, de hozzám se ért, azóta nem keresett.
2013. júl. 24. 09:51
 19/20 anonim ***** válasza:
36%
Hát ez baromira kiábrándító. Én se keresnék olyan nőt, akinek külön ki kell írnia nehogy elfelejtsen fogat meg fület mosni. Hiába mentegetőzöl, annyira hülye nem lehet egy ember, hogy elfelejt tisztálkodni.
2013. júl. 24. 12:55
 20/20 anonim ***** válasza:
hú, hát ez tényleg ciki. ne haragudj, de valami betegséged van, hogy ezeket fel kell írni? magától értetődő dolog a legtöbb, bár a köldök mosása...
2013. júl. 25. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!