Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Éppen randin voltam a barátommal,szomjas lettem beszaladtunk a boltba ott az eladónő a pénztránnál megkérdezte: Ő az öcséd? -.-"
Máskor meg a fagyis kérdezte meg.....
Csak én vagyok vele így???
2013. júl. 11. 18:17
1/10 anonim válasza:
Te vagy az, akinek alacsonyabb és vékonyabb is a pasija, igaz?
2/10 anonim válasza:
Hát ha te vagy mondjuk 20, a srác akivel randizol pedig 14, akkor ne csodálkozz.
3/10 anonim válasza:
#2 Megihlettél egy kérdéssel!:D
4/10 A kérdező kommentje:
az előbbit nem én írtam de én is így vagyok vele.. én vagyok a magasabb általában 17 évesnek hisznek őt meg 11-12 nek...
2013. júl. 11. 18:23
5/10 A kérdező kommentje:
ja és még ő az idősebb....
2013. júl. 11. 18:23
8/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük, velem és a barátommal is ezt csinálják. Csak rántsd meg a vállad és menj tovább.
9/10 A kérdező kommentje:
13 vagyok ő idősebb fél évvel az osztálytársam xD
2013. júl. 11. 20:24
10/10 anonim válasza:
21-25 éves pár, tegnap esti kérdés: Ti testvérek vagytok? Egy magasak vagyunk, mindkettőnkön van mit fogni, mind a kettőnk szemüveges és épp a hétvégéről beszélgettünk, meg anyumról és ebből azt vágta le a lány, h testvérek vagyunk :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!