Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hiányozhat egy 12 éves lánynak ennyire a szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy 12 éves húgom és mostanában mindig azt álmodja hogy fogja egy fiú kezét vagy megöleli meg ilyesmi... És reggel, mikor felkel mindig sír! Én nem értem! Úgy szenved szegény.... Mit csinálhatnék hogy jobb legyen neki?2013. júl. 23. 15:27
1/12 anonim válasza:
Sajnos ezt teszi a média a fiatalokkal.. Próbáld meg neki elmagyarázni, hogy még nagyon ráér.
2/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam már beszélni vele, de azt mondja nem tud tenni ellene semmit, ezek az érzések csak úgy jönnek, és nem tudja elfelejteni meg semmi. Egyébként elég érett a korához képest.. Nem csinál olyan gyerekes dolgokat mint az oszt.társai!
2013. júl. 23. 15:36
3/12 anonim válasza:
Na, majd mindjárt komoly szerelmi bajai lesznek...Értesd meg vele, hogy ezek nem igazi érzelmek, vágyik valakire, mert még nem volt senkije, de nem szerelemre...Ha talál is valakit, akkor úgy sem igazi szerelem lesz az elsőre, de álmodozni természetesen lehet :D Ha neki így jobb...
4/12 anonim válasza:
szerintem nem a szerelem hanem a szeretet hiányzik neki amit mondjuk ne vedd sértésnek nem akarok senkit megítélni ismeretlenül de lehet mondjuk a szüleitek nem adtak meg neki vagy valamelyik közeli rokona
5/12 A kérdező kommentje:
A szüleink imádják őt! Am volt már egy 13 éves pasija, de egy hónapja szakítottak ès a Jessy azóta ilyen
2013. júl. 23. 15:52
6/12 anonim válasza:
akkor viszont volt egy majdnem tökéletes élete, megkapta a tökéletest de elvesztette és most hogy tudja milyen a tökéletes már nem elég neki a majdnem tökéletes
7/12 A kérdező kommentje:
Kössz, ezzel semmit nem segítettél
2013. júl. 23. 15:56
9/12 A kérdező kommentje:
Nem telhetetlen! Ezt most elrontotta és vissza akarja kapni
2013. júl. 23. 16:08
10/12 anonim válasza:
12 éves jessy nevű kiscsaj 13 éves pasikával... uram isten, hányinger. babázzon még leginkább, de mindenképpen nézzen kevesebb tv-t. hát beszarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!