Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel legjobb barátok ,lelkitársak vagyunk, neki van barátja de már nem szereti és megbántani meg nem akarja a srácot. Három éve bele vok esve ezt el is mondtam neki és azt válaszolta h nemtudja mert nem akar szakitani késobb velem és túl jó barátok vagyunk h ilyennel késobb tonkretegyuk. Szerintetek megéri próbálkozni vagy nem, valami ötlet mit mondjak ami meghatja ,mert félek h nem kész semmi.
14/f
2013. júl. 21. 23:23
1/8 anonim válasza:
Szerintem igaza van a 11.es válaszolónak
3/8 A kérdező kommentje:
Mivan Dawiid?
2013. júl. 21. 23:37
4/8 skyfall válasza:
NEHOGY összejöjjetek! egy ilyen jó barátságot hülyeség lenne tönkretenni egy lovestory miatt!! hidd el, később majd rájössz..(saját tapasztalat)
5/8 anonim válasza:
Dehogy vagytok lelkitársak. Ha így lenne, akkor veled járna...
6/8 anonim válasza:
Egy próbát megér szerintem. Fiatal vagy, ha nem jönne be a járás dolog, lehet utána még barátok is maradtok, és inkább próbáld ki mint hogy évekig siránkozz hogy nem voltál bátor és nem tudod még most se hogy milyen lehetett volna..
7/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez a helyzet csak nem mondtam neki hogy 4éve vagyok beleesve. volt egy pasija 2 évig de szakítottak.
és most itt vagyok bénán és nem tudom mi legyen.
de szerintem próbáljátok meg
8/8 A kérdező kommentje:
Ok koszi ed igen előttem az élet :)
2013. júl. 22. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!