Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szinte az összes randimat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinte az összes randimat elrontom. Miért? Hogy kell "jól" viselkedni egy randin?

Figyelt kérdés

eddig csak egy hosszabb kapcsolatom volt, szóval nem randizgattam sokat régebben. (de annak már 1 éve vége van).elég sok srácot ismerek de akárhányszor elhiv valaki valahova valamit elbénázok és utána is barátok maradunk, de ennyi.

nem tudom mit csinálok rosszul, nem soktam túlsminkelni magam nem is leszek túl részeg (jó, egyszer az lettem de amúgy nem) és nem is "meglepi" hogy ki vagyok mert nem neten ismerem meg őket!

most hétvégén megint talizok egy sráccal, és ezt már nagyon nem akarom elrontani. ötletek?

2013. júl. 23. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
De hát mit szoktál elbénázni?
2013. júl. 23. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
nemtudom. talán túl közvetlen vagyok.. de ilyen vagyok, alapból, nyílt és közvetlen, most akkor csináljak úgy mintha nem? utálok hazudni!
2013. júl. 23. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg úgy h legyél egy kicsit visszafogott. az nem hazugság ha nem mondod ki a nyers véleményed:)
2013. júl. 23. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
fuh ha te férfi lennél :D ... sztem egy randid nem lett volna
2013. júl. 23. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egy lány egy randin csak egy kicsit részeg, akkor nálam már nincs folytatás.
2013. júl. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!