Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy 16 évesen nem igazán volt még baratom?
persze,hogy normális,nekemse nagyon volt.Igazából volt 1-2 de csak olyan...
Mostmár énis vágyok egy igazira :D
16/F
Most mondhatnám azt, hogy nekem 13-4 évesen volt "pasim", de nem én őket nem tartom annak.:) Ergo nekem sem volt még.:)
17/L
Én is így vagyok és néha gáznak érzem. De igazából arra gondolok, h az osztályból a kis ku.v@k mire viszik majd, és én mire viszem. Meg úgy egyáltalán a barátaim se olyanok, mint azok, inkább olyanok mint én. Meg nem is nagyon vágyom még fiúra, elterelik a figyelmem a háziállataim :) A kutyám mellett sosem érzem magam magányosnak, akkor sem ha mindenkire haragszom :)Nekem még egyáltalán nem volt pasim, komoly kapcsolat pláne nem. Teljesen tapasztalatlan vagyok és ez aggaszt néha :/
14/L
utolsó: ne aggódj 14 évesen nem kell ennyire aggóóódni :D
AM nekem sincs 19 évesen valami nagy szerelmi múltam, magányos vagyok mint a bánat, de nem törik le az önbizalmam soha többé :) Még sok időnk van, tudod?
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!