Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi az, ami minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az, ami minden pasinak bejön és felkelti az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 20:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
20:26 Egy értelemes válasz:) A szitu: A fiúnak tetszem, de kicsit bonyolultabb a helyzet, mert a munkatársam. Akarok neki adni egy lökést, amitől azt érzi, hogy én kellek neki és senki más.
2009. okt. 21. 22:18
 12/17 anonim ***** válasza:

hú ez izgi. De varázslatok nincsenek, találkozgass/beszélgess vele.

Bár mégis valami: mellek, dekoltázs. Tornyozd fel kicsit, hogy nagyobbnak hasson, és látszódjon belőle valami, de azért ne túl sok :)

2009. okt. 21. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok,de az a meglátásom, hogy légy önmagad,mert egy idő múlva ha csak megjátszod magad, akkor azt úgysem tudod egész életed végig csinálni.Pl. a barátom szereti a nagyon szexisen kispékelt csajota, szép mű mellekez(na ez nekem nincs),de így itetszem neki és szeret.Persze néha szexisen vagyok felöltözve,de nem viszem túlzásba,mert többnyire laza stílúst viselek.Belső tulajdonságban meg a lényeg, hogy ne tűnj butának és érdektelennek.

Figyelj oda mindig, adj neki igazat, kedveskedj,de ne vidd túlzásba, ne legyél túl sértődőd és mindig dícsérd meg ha valamivel kedveskedik neked.Öltözz előnyösen és emeld ki a formás sexi részeidet.Legyél ápolt és sminkeld magad,de ne tegyél 1 kiló alapozót, csak természetesen.Sok fiú a magassarkút is szereti és a szoknyát.

2009. okt. 28. 07:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Minden pasit Te akarsz????

Vagy rúdtáncosnőként szakmailag érdekel????

Ugyan már!!!

2009. okt. 28. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem minden pasit akarok, csak egyet. És nem merem neki kimutatni, pedig kellene....
2009. okt. 29. 08:54
 16/17 anonim válasza:
22:27 mindegy mit hova nyom, huz, tol, akaszt, ha leveszi, az a mervado
2009. nov. 3. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
ha fel akarod hiuvni egy fiu figyelmét fizes neki elö 3 honap erdeti Word of Warcraftra ,esetleg Assassin cread Full packot is megveheted nekide még mielöt kialázta a szemét a gép elöt a meztelen nök ugyan olyan érdeklödést keltenek..hajrá XD
2010. márc. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!