Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan valljam be neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be neki?

Figyelt kérdés

Én nemsoká 16 éves leszek és már nagyon rég óta szeretek egy fiút. Ő 20 éves.

Rengeteg időt töltünk együtt és vannak olyan dolgok, amiket talán jelnek vehetek, közeledésnek, de nem vagyok biztos benne. Ezért is félek bevallani neki.

Rengeteg visszhangot hallok, hogy emberek kérdezik egymástól, hogy ők járnak, meg ilyesmi. :))

Lenne most augusztusban akár két hetem is, amikor bevallhatom neki. Együtt megyünk kirándulni. De hogyan tegyem?

Köszönöm előre is a normális válaszokat. :)

2013. júl. 22. 20:46
 1/10 anonim válasza:
Én soha nem mondtam szóval...inkább ha olyan volt h a szikra meg van akkor megcsókoltam és így kiderül egyből!
2013. júl. 22. 20:48
 2/10 anonim válasza:
Ja és 17/L
2013. júl. 22. 20:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, de mégis nem tudom, hogy ő hogyan érez irántam. Nem akarom egyből letámadni. Amúgy sem vagyok az a típus. Amúgy ha vele lennék, akkor inkább hosszabb távra tervezek. :)
2013. júl. 22. 20:49
 4/10 anonim válasza:
100%
Az előző vagyok!és úgy mondjuk hha ketten vagytok csak és megkérdeznéd tőle h mi van veletek? mert nagyon jó barátnak tartod és gondolkodtál rajta h ez lehetne több is!mert te eltudnád ezt képzelni
2013. júl. 22. 20:53
 5/10 anonim ***** válasza:
2 hétig együtt kirándultok, ugye? Na akkor beszélgess vele, hülyéskedjetek, flörtölj is finoman. Este meg üljetek le beszélgetni, vedd lazán a dolgot, ne stresszelj, ne vallj be semmit. Üljetek egyre közelebb, meg ilyenek. Egy idő után hagyj szünetet a beszélgetésben, nézz a szájára, de csak rövid ideig. Ha tetszel neki, meg fog csókolni, ha nem, akkor vagy félénk, vagy nem tetszel neki. Ne vallj be semmit, majd a helyzet adja magát! 19/L
2013. júl. 22. 20:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Barátaim is ezt tanácsolták. Én megpróbálom. De amúgy ha ő nem így érez és nem szeretné azt, amit én, akkor tönkre megy a barátságunk?
2013. júl. 22. 20:55
 7/10 A kérdező kommentje:
5-ös, igaz, lehet, hogy működne. De az amúgy rosszul jönne ki, ha mégis bevallanám neki finoman?
2013. júl. 22. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Nem tudom, ez embertől függ. Nekem volt egy haverom, aki bevallotta, hogy többet akar. Nem változott a barátságunk, de nagyon odafigyeltem, hogy onnantól semmi félreérthetőt ne mondjak neki. De van olyan, hogy erre bizony rámennek a dolgok. Meg általában a fiúk nem veszik komolyan a nyomulós lányokat, de ha barátok vagytok, az ilyenkor előny. Ami fontos, NE BEZÉLJ NEKI MÁS PASIKRÓL, MEG A SZERELMI ÉLETEDRŐL SEMMILYEN FORMÁBAN.Akkor se, ha ő ezt teszi. :) Valószínűleg tesztel, tereld el a témát egy humoros megjegyzéssel!
2013. júl. 22. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Ő fiú. Te lány vagy. Emberek vagytok. Nincs antennátok. Ne küldözgess jeleket. Legyél egyértelmű. Vagy csókold meg, vagy mondd el.

F26. Világ életemben ez volt a véleményem.

2013. júl. 22. 21:19
 10/10 A kérdező kommentje:
:) Utolsó, ez amúgy szimpatikus világnézetnek tűnik.
2013. júl. 22. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!