Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire szeretitek ha egy pasi felkap az ölébe?
Hát ha a lány épp olyan saruban van és panaszkodik hogy por megy a lábába mert épp olyan helyen mászkálunk akk az ölembe veszem és átviszem az olyan helyeken :D
Amúgy hallottam ilyesmiket hogy pl..:
1: hátulról váratlanul átölelni,
2: csak úgy adni egy puszit és aztán pedig azt mondani hogy bocsi csak ezt kellett ;)
3: megfogni a kezét..
ilyesmik.. tudnátok még ilyen aranyos dolgokat mondani? :D ami bejön minden csajnál :D
Nincs olyan, ami bejön minden csajnál, de én szeretem, ha felkap az ölébe vagy a hátára.
Legutóbb az történt, hogy éppen náluk voltunk és szomorú voltam amiatt, hogy hosszú időre elmegy nyaralni a családjával és nem látjuk egymást. Gondolt egyet, odaszaladt, felkapott a hátára és addig rohangált velem körbe-körbe a lakásban, amíg nevetni nem kezdtem. Aztán kicipelt a konyhába, megállt a hűtő előtt, és kiadta nekem a parancsokat, hogy nyissam ki a hűtőajtót, vegyem ki a krumplipürét, azután a húst, a tányérokat a szekrényből... nagyon vicces volt.
Most nem aktuális, de ha egy lány fázik és odaadod neki a kabátod vagy a pulóvered, azt szinte minden lány szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!