Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A kérdésem kizárólag férfiakho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem kizárólag férfiakhoz szól! Sztori bonyolult, de a kérdés a következő: Hogyan mutatod ki ha mégis szeretnéd folytatni? Többi lent.

Figyelt kérdés
A sztori bonyolult, max priviben beszélek róla, hogy érthetőbb legyen, de a lényeg a következő, ha azt mondod neked ez így nem megy tovább, hogy mutatod ki ha mégis szeretnéd, vagyis inkább úgy kérdezném, hogy ha nem vagy biztos a döntésedben, azt miről veheti észre egy nő?

2013. júl. 19. 14:17
1 2 3
 21/23 laci911 ***** válasza:
Azt mondta nem , vagy indokolta is miért ?
2013. júl. 19. 16:01
 22/23 A kérdező kommentje:

Azt mondta lehet abba kéne ezt hagyni, mert nem bírja a lelkiismerete, neki ez így nem megy tovább.

Végül is, nem mondom hogy mindegy mi lesz, mert nem az, de ha így gondolja, érzi, akkor így lesz :)

2013. júl. 19. 16:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Én voltam olyan helyzetben, mint a pasid.

Hiába kérdezed, nem kapsz egyértelmű választ. OK.

Közben meg elmúlik az életed, pár év és a családról, gyerekről is lemaradsz.

Mi közöttünk is volt szerelem, sőt le is léptem otthonról, az meg hiba volt.

Keress valami perspektívikusabb kapcsolatot.

2013. júl. 20. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!