Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem kizárólag férfiakhoz szól! Sztori bonyolult, de a kérdés a következő: Hogyan mutatod ki ha mégis szeretnéd folytatni? Többi lent.
Akkor viszont egyértelmű!
Egyenlőre nem talál jobbat.
És mivel a szex jó és arra igénye is van ezért vissza vissza talál.
Bocs hogy őszinte vagyok.
Ja! És lehet humorosan hangzott az előbbi de komolyan gondoltam.
Közel járunk mindketten a 30-hoz :)
A viszony 6 éve tart, kisebb megszakításokkal
Csak hogy tiszta legyen.
- a viszony szeretői (neki családja van)
- ha akarna, akármikor lehetne helyettem más, jelentkező van dögivel
- nem hinném hogy a szex miatt van mert 8 honap alatt az a 4-5 alkalmom inkább kevésnek tűnik, inkább romantikázások, stb.
Többet nem írnék itt le mert már így is sokat írtam, de kérdés még adott.
Ezek alapján -szerintem-: Nem illetek össze, ha már többedik alkalom és pláne csak szex.
Szóval, nincs egyéb alternatíva partnerként
2: nem meritek újrakezdeni az egész párkeresés dolgot.
A szex kielégít, de ebben a formában csak kierőszakolt vágylohasztás. Ez -megint csak szerintem- a szex minden emberi formáját így hanyagoljátok és csak állatokként üzekedtek egyet..kényszerből.
Több alternatíva is lenne.. és több jó megoldás. Csak annyi érdekelne: Neked ér ez ennyit? Te teljesen tisztában vagy a történettel. Te örömödet leled a VELE való szexben vagy csak mert nincs más?
Nekem egy barátnőm mondta egyszer: Jó ha van egy szerető. Az senkinek se fáj. Fő, hogy csendes társ legyen.
Te élvezed ezt a posztot?
Így már tisztább picit a kép. Ezesetben szerintem a szeretői viszony túl képlékeny ahhoz, hogy definiálni lehessen az elejét és a végét. Elég abszurd az is, ha valaki a szeretőjétől monogámiát vár el. Hiszen "otthon" is eleve valamit nyújtani kell nem? Szóval szerintem emiatt van nálatok is az a jelenség, hogy időről időre felhagytok a dologgal, majd újrakezditek. És ott van a folyamatos bűntudat, idegesség a felszín alatt, mikor buktok le stb. Emiatt néha jobbnak tűnhet befejezni. Csakhogy mikor a hétköznapok szürkesége fojtogat, akkor meg az ember rohanna ismét a másikhoz. (Vagy a harmadikhoz - a monogámiát már említettem ugye.)
Kérdésedre visszakanyarodva tehát, hogy is lehetne biztos abban hogy be akarja fejezni a dolgot? Tehát felesleges jeleket kereseni. Valószinűleg nem akarja végleg befejezni, max egy nagyob szünetet akar. (Lehet még magának sem vallja be)
Ajjaj, nagy a galiba :)
Én nem várom, hogy hagyja el a családját, sőt mikor ezt a lépést ő meg akarta tenni én otthagytam, mert én nem akartam szétszedni egy családot (pedig beleszerettem), később megint én hagytam őt ott, most ő bizonytalanodott el, hogy menne e ez neki tovább. Én úgy érzem mindkettőnknek vannak érzelmei, és nem véletlen hogy valahogy mindig újra egymásba botlunk, hozzátenném számcsere, költözés, stb... Mivel vannak érzelmeim, ezért természetesen nem szeretném, hogy megszakadjon megint a viszony, de erős jellem vagyok, tehát elviselném, és emelt fővel odébb állnék, ahogy ez többször történt.
Utolsó!
Köszönöm, ezt igen jól megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!