Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsesztem a randit? Befostam
Sziasztok tegnap este voltam egy nővel kajázni és hát felajánlotta,hogy lefekszik velem meg is történt mondtam neki,hogy elviszem kocsival,de ő azt mondta,hogy sétálni akar én meg akkor elmentem vele na de igen.
Olyan has görcsöm lett és sehol semmi nem volt nem értem volna már vissza a házba és ő még 20perc sétára lakott így hát volt ott egy bokor és oda mentem fosni de nem volt semmi papír és az alsó gatyámmal töröltem ki a seggem meg a trikómmal és utána végig csöndbe volt a csaj és én se szólaltam meg amikor oda ért a házhoz még puszit se adott csak be ment..Telefont nem veszi fel.
ez komoly?
hallod miközbe olvastam énis beszartam
azt a csajt meg szard le egy ilyen után :DD xD
Elég ciki lehetett, de nem tehetsz róla! Viszont az ebből a tanulság, ha tudod, hogy ilyen bajod van, mindig legyen nálad wc papír/zsepi, hogy ne kerülhess ilyen helyzetbe.
Igazából leginkább a csaj volt egy hülye p...a, nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele, ha ezen megsértődik. (mondom ezt úgy, hogy lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!