Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy lány csak látásból ismerem. Szerintem ő is akar valamit de nem vagyok benne 100%-os. A buszon néha rám mosolyog meg látom rajta hogy akar valamit. Szerintetek hogy hívjam el valahova? Vagy mit mondjak neki hogy ne haragudjon meg ha mondjuk én értettem félre valamit. Meg hogy ha van barátja.2013. júl. 18. 17:13
1/3 anonim válasza:
Én egy fiúval vagyok ugyanígy, mint te a lánnyal..:) Kicsit próbálj meg nyomozni utána (én is így tettem) pl: hogy esetleg van e barátja (az én esetemben kiderült, hogy sajnos van barátnője a srácnak...). Ha nincs barátja..és mosolyog rád, akkor lehet tényleg akar valamit tőled, csak lehet kicsit félénkebb típus, de ez ne legyen akadály:) Ha már biztosra tudod , hogy nincs barátja, akkor nyugodtan merj odamenni hozzá, ha továbbra is mutatja az érdeklődést irántad (ugye a mosolyt:)). Aztán elkezdtek beszélgetni és esetleg kialakul valami:) Sok sikert!:))
2/3 anonim válasza:
Mit érdekel, hogy van-e barátja? Majd szakít vele.
Van valami közös ismerősötök? Ha van, elhintheted neki, hogy mennyire tetszik a csaj, aztán csak figyelni kell történik-e valami változás. Ha van pozitív visszajelzés onnan könnyebb.
Könnyebb csak úgy odamenni hozzá, hogy pl, "Szia, nem te vagy az xy ismerőse véletlenül?" Aztán megkérdezed nem-e megy el pont arra a bulira, amire az ismerőse is, no meg te is :)
Ha meg ugyanabba a suliba jártok, akkor meg rengeteg közös téma akad. KÉRDEZZ tőle, ennyi az egész. Aztán már dumáltok is. Onnan már könnyű.
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs közös ismerősünk meg sőt nem is egy suliba jártunk. Csak úgy látásból ismerem. Az lenne a fő kérdés hogy hogy szólítsak le egy majdnem hogy idegen csajt. Azért venném rá a bátorságot hogy beszéljek vele mert lehet hogy ő is akar valamit csak nem mer megszólítani. Abba segítsetek hogy mit mondjak neki ha legközelebb találkozok vele a buszon.
2013. júl. 19. 10:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!