Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Vajon mit érez? :S
Tudom, hogy tucatkérdés, és van belőle vagy 300, de ha ők megkérdezhetik, akkor én miért nem? :D Naszóval, van egy srác az osztályomban, aki nagyon kedves velem, sokat szemezünk/ő néz engem (persze én is őt, mert bejön nekem :)) már megvédett egyszer-kétszer, amikor vitáztam egy másik oszttársammal, mindig udvarias velem, sokat hülyít (ezek a csipkelődések, húzza az agyam, meg minden...tudjátok :D), és sokszor megdicsér, csak egy baj van, hogy nagyon félénk, és még ha tetszenék is neki, akkor sem hiszem, hogy merne kezdeményezni, és a helyzet az h én sem vagyok vmi bátor :D
Ennyi a szitu kb, a kérdés az h szerintetek bejövök neki? :)) És ha igen, akkor mi legyen? Várjak még, amíg kezdeményez, vagy én lépjek? És ha igen, akkor hogyan? Még nem volt pasim, szóval elég szerencsétlen vagyok az ilyen udvarlás-dolgokkal, úgyhogy ezért kérdezem :)
Előre is nagyon-nagyon köszi a válaszokért (a korrektekért...de azért a többiért is :D)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!