Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mennyire jó csajozós szöveg a következő: "Tízes skálán hány éves vagy? "

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 11:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Valamijen szinten az ővék is hogy sportosak.
2013. júl. 18. 17:00
 32/41 anonim ***** válasza:
Viszont az arc és a magasság a legfontosabb a lányoknak, azokon pedig nem lehet változtatni.
2013. júl. 18. 17:07
 33/41 anonim ***** válasza:

hűűű, akkor az én barátnőim biztos vakok voltak, vagy nem volt ki a négy kerekük.

Amúgy tudom mi a legeslegjobb hír?

Az, hogy sportos, izmos, gazdag legyél és jó kocsid legyen egyes egyedül RAJTAD múlik és senki máson! (nem Orbánon, nem a tanárodon, nem a szüleiden, nem a szomszéd kiskutyán, bár sok lúzer ezeket hibáztatja, hogy ő miért nem lehet sportos és miért nincsen sok pénze?)

Szóval nyert ügyed van!

2013. júl. 18. 17:12
 34/41 anonim ***** válasza:
Amennyiben jól tudsz hazudni, nem riadsz vissza a törvénytelen megoldásoktól, jól célzol mint pisztollyal, mint gépfegyverrel akkor lehetsz gazdag Magyarországon. Azért megnézném mennyi TISZTESSÉGES és 100%-ban becsületes vállalkozó jut fel.. Többségük "bodzaszedő" fekete Merci/szürke Bömös duó egyikével bohóckodó kopasz c betűsök vagy maffiózó fehérek.
2013. júl. 18. 17:29
 35/41 anonim ***** válasza:
Mármint amelyik feljut. A tisztességes vállalkozó épphogy megél a következő agyatlan törvényig ami kivégzi őket. Mint a mostani trafikosdi.. Jópár kisboltot kivégzett a dolog.
2013. júl. 18. 17:30
 36/41 anonim ***** válasza:
te már csak tudod...
2013. júl. 19. 09:06
 37/41 anonim ***** válasza:
Magyarországon magyarként, becsületes úton kb. csak lottóötösből lehet meggazdagodni.
2013. júl. 19. 09:35
 38/41 anonim ***** válasza:

Miért Te jobban tudod? Persze szép álmok, hogy kis befektetéssel nyitsz egy cégecskét ami tisztességesen megnő és jó sok pénzed lesz amivel nyugdíjba is vonulsz az igazgatótanács majd csinálja a dolgokat.

Hát nem nagyon. Már alapból ahhoz, hogy vállalkozásba kezd kell egy jókora összeg. Utána meg minden szirsz*rszért cseszeget majd a NAV (Hömmm ez a 2500 Ft hogy maradt meg? Nem látok róla semmilyen papírt) aztán ha éppen meg is indulna a szekér drága politikusaink hoznak valami értelmetlen új szabályt (nagyobb adót nekik! Szigorúbb vizsgálatokat!) aztán megint lekerülsz...

Vagy ha számottevő lennél jön egy nagykutya cég és addig támad amíg fel nem adod. És velük sokáig nem versenyezhetsz mivel százszor akkora profitjuk van, mint neked.

2013. júl. 19. 11:21
 39/41 anonim ***** válasza:

lehet itt szidni mindenkit, de fogadjunk, hogy életedben a kisujjadat nem mozgattad még, hogy elérd a céljaidat, hanem otthon ülsz és szidsz mindenkit, hogy az ő hibájuk, hogy olyan vagy amilyen.

Én köszönöm meg vagyok elégedve az életemmel, nem keresek rosszul, szép párom van, barátaim, élem az álmaimat, de soha nem hibáztattam senkit ha valami nem jött össze, csakis saját magadat.

Hogy valakinek egyszerübb gazdagnak lenni mint másoknak? NANÁ! Az élet nem fair, de semmi sem lehetetlen, és ez a szép az egészben.

2013. júl. 19. 12:45
 40/41 anonim ***** válasza:
itt bármit lehet hazudni. Nekem százezremilliárd euróm van, 500 kocsim meg enyém fél Grönland... Úgyis ellenőrizhetetlen.
2013. júl. 19. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!