Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Szerintetek mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mennyire jó csajozós szöveg a következő: "Tízes skálán hány éves vagy? "

Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 11:55
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen JÓ dumája van, ha közben ronda+alacsony+csóró.

Nekem van egy ilyen cimborám, irigylem a humorát és a jellemét mindenre tud valami frappánsat, humorban verhetetlen, rendes arc van vagy 100 lánybarátja... És ennyi. Egyikkel SEM fog összejönni, mert csóró, ronda és alacsony is. Ezeket pedig nem lehet pár viccel kompenzálni.

Míg egy agyatlan izomtibi/metroszexuális páwa elég ha végignyökög egy low budget csajozós dumát és rögtön "hahah ez de ötletes volt" - mondják neki és máris lesz rá 3 jelentkező.

Ez a kettős mérce. Ha jól nézel ki mindegy milyen baromságot mondasz úgyis meg lesz bocsátva és az lesz hazudva, hogy "jó volt" míg rondán lehetsz akármilyen vicces, friendzone lesz. Ez az élet egyik legnagyobb igazságtalansága mivel a magasság és a rondaság nem befolyásolható.

2013. júl. 18. 12:35
 22/41 anonim ***** válasza:

Nekem a kis Danny DeVito ismerősöm aki szintén baromi jó szöveggel bír és mindenki szereti, sok lány barátja van, olyan felesége van, hogy még én is csorgatom a lány után a nyálamat.

(nem, nem gazdag)

2013. júl. 18. 12:46
 23/41 anonim ***** válasza:

ma 12:35

Szerintem ez általánosítás, ezzel gyakorlatilag bugyutának és ostobának tünteted fel az összes lányt. Nem tagadom, hogy a nagy többség tényleg ilyen, de vannak kivételek, akiknek nem csak a kinézet számít.

Persze ebben a világban sajnos egyre kevesebb az ilyen lány. ..

2013. júl. 18. 12:56
 24/41 anonim ***** válasza:
Ha pofont akarsz, akkor hajrá, de egyébként nem ajánlom.:D
2013. júl. 18. 13:41
 25/41 anonim ***** válasza:
#23 És hol bujkálnak ezek a kivételek? Mert én még soha eggyel se találkoztam.
2013. júl. 18. 13:43
 26/41 anonim ***** válasza:
Dancsó Pétertől loptad ezt is, te szégyentelen!
2013. júl. 18. 14:30
 27/41 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem mernék csajozo sszővehet nyomni egy 10 éves vagy ksseb csajnak. Más nem tud rá vállaszolni .

A dumánal az ismok és kocsi tőbbet nyom.

2013. júl. 18. 15:21
 28/41 anonim ***** válasza:
gondolom ezért nincsen neked csajod, míg akik azt mondják hogy számít a belső és a duma kapcsolatban vannak.
2013. júl. 18. 16:19
 29/41 anonim ***** válasza:
Egyik legrosszabb...
2013. júl. 18. 16:49
 30/41 anonim ***** válasza:
#28 Naná, mert ők jól néznek ki, így egyrészt nem tűnik fel nekik, h csak a külső számít a csajoknak, másrészt szeretik azt hinni, h az ő érdemük, h becsajoztak.
2013. júl. 18. 16:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!