Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy magas lányként az alacsony fiúk jönnek be?
175 cm magas, karcsú, modell alkatú lány vagyok. Nem szoktam magassarkú cipőt hordani, de így is magasabb vagyok a legtöbb lánynál, akit ismerek. A fiú, aki most tetszik, nagyjából velem egyforma magas, talán kicsit alacsonyabb is. Az előző fiú, aki tetszett, szintén alacsony volt. Alacsony volt az első srác is, aki tetszett.
A nálam alacsonyabb lányok is mindig azon panaszkodnak, hogy magas pasit szeretnének, de én nem tudom elképzelni, hogy nálam magasabb sráccal járjak. Normális ez?
(senki ne hívjon randira, alakulgat valami a mostani sráccal, neten egyébként se ismerkedek!)
Aha, szóval azért nézett az a modell alkatú, magas szöszi csaj a buszon annyira. :D
Amúgy engem meg izgatnak a mgas, vékony lányok, pedig nagyon alacsony fiú vagyok.
nem, de nézd a jó oldalát, legalább bőven lesz miből válogatnod
amúgy a 175 az olyan átlagos körüli, max átlagos felső határát súrolja
ismerek jóval 2m felettieket is
Igen normális,ahogy a legtöbb magas fiúnak alacsonyabb csajok tetszenek.
Bár én azért szeretnék min. 195 cm lenni :D
(Jelenleg 183-5 cm vagyok,14 és fél évesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!