Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korban hozzám illik? Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korban hozzám illik? Én majdnem 21 vagyok, a fiú majdnem 27. Sok, vagy OK?

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen ok.
2009. okt. 20. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. no para.
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez bőven belefér szerintem. Nekem 19 évesen volt 27 éves barátom, és annál boldogabb egy kapcsolatomban sem voltam.
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek, nagyon örülök, hogy OK- nak tartjátok, kicsit aggódtam, hogy picit sok lesz. De nagyon aranyos és imádjuk egymást, 24- én leszünk egy hónaposak együtt :D
2009. okt. 20. 16:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Szinte tökéletes. Ilyen fiatalon soknak tűnhet elsőre, de idővel pont jó lesz az.
2009. okt. 20. 16:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezért ijedtem meg, hogy jóisten, már ő majdnem 30, és én még csak most múltam 20 nemrég, persze tudom, hogy butaság, meg imádjuk egymást, meg lelki társak is vagyunk, egy dologra gondolunk szinte mindig, és félszavakból megértjük egymást de ez már a kapcsolatunk elején is így volt (majdnem 7 hónapja ismerem már, barátságnak indult, de kapcsolat lett belőle) És hosszútávra tervezünk :D
2009. okt. 20. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:

5-7 év még rendben van de ez felett már gáz

Jakomo 25f

2009. okt. 20. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!