Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak ARRA kellek neki? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ARRA kellek neki? Van egy srác akivel szoktunk találkozgatni, tök jól elvagyunk meg minden. Alig vártam hogy megcsókoljon és ez végre meg is történt.

Figyelt kérdés
Utána viszont olyan más lett mert a nyakamat kezdte csókolni , megfogta a mellem és oda is akart nyúlni..aztán leállítottam, és haza jöttem. Most akkor mi van? Csak szexelni akar?
2013. júl. 17. 17:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

Nem, nem értjük. :) Vagy te nem érted. :)

A pasik szexelni akarnak, ha valaki tetszik nekik. Ez tény. Nem attól lesz "komoly kapcsolat", hogy meddig húzod a szexet, mint valami jutalomfalatot.

Én első randin szoktam lefeküdni a pasijaimmal, és mindből hosszabb kapcsolat lett.

2013. júl. 17. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Látod, ez a baj. Alig vártad, hogy megcsókoljon, és még többet is akarsz, de egy kiscsöcsörészéstől már beijedtél. Pedig tényeg csak szexelni akar, és ha jó leszel, akkor többet is akar, és te is.
2013. júl. 17. 18:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyilván minden érdeklődőnek kellesz "ARRA", és ha nem töketlen, ezt nem fogja véka alá rejteni. Nehogy kiakadj ezen. Arra figyelj, hogy CSAK arra kellesz-e. Abból, hogy hova nyúlkál, ez nem derül ki. Arra figyelj, hogy mit csinál, amikor nem nyúlkál éppen.
2013. júl. 17. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Én értem az aggályaidat. :) Szerintem ha CSAK szexet akar, akkor úgy lenne tisztességes, ha tisztázná ezt veled előre.
2013. júl. 17. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is értem az aggályokat, de alaptalanok. :) Ha egy nő jó az ágyban, akkor hiába akar a pasi csak szexet, úgyis függővé válik. :D
2013. júl. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!