Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, lányok, vajon van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, lányok, vajon van lent egy kifejtős kérdés, ami túl hosszú volt a kérdés mezőbe?

Figyelt kérdés

Srácok, akik kövérek voltatok, tényleg úgy van, hogy míg kövérebbek voltatok, addig nem voltatok válogatósok, a kövér lányok (is) tetszettek, de mikor elkezdtetek változni, fogyni, izmosodni, akkor tudatalatt megváltozott az ízlésetek, és a kövérebb lányok már egyáltalán nem jönnek be nektek, csak a csinik?

Ugyan ez a kérdés a lányokra vonatkoztatva is.

2013. júl. 16. 20:02
 1/3 anonim válasza:
Valószínűleg a kövér fiúknak nem a vékony cicababák jutnak,de mikor már elkezdenek valamit tenni ,izmosodni,nem azért teszik hogy a kövér lányoknak bejöjjenek...:D Szóval tényleg úgy van,valoszinű hogy meg van az oka miért kezdd el edzeni valaki,hogy jó formába lendüljön és miért kell jó formába lendülni..logikus szerintem.Természetes hogy akkor a vékonyabb lányok lesznek az igényeik.Persze nem minden esetben ,nem szabály ez,vannak kivételek,de azért nagyja részt szerintem igy van.Üdv!
2013. júl. 16. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
A fenti kérdést nem igazán tudom hova tenni.
2013. júl. 16. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, hogy a kövéreknek nem jut vékony, mikor én kövér voltam, nekem szabályosan tetszettek a kövérek (furcsa ezt így leírva látni), és nem az az érzésem volt, hogy "mivel nem jut más, ez is megteszi". Mostonában meg elég válogatós lettem, akik ezelőtt 3-4 évvel még bejöttek, azok már abszolúte nem. Csak érdekelt, hogy miért lehet.
2013. júl. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!