Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam a tudtára?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel találkozgatok (eddig 3x 5 hét alatt), de eddig csak bohóckodtunk, mindketten jól érezzük magunkat a másik társaságában, de komolyabb dolgokról nem volt még szó, se csók. Közben más sráccal is találkozgat, nem tudom vele hogy állnak, talán ezért is nem mertem lépni, de szeretném vele tudatni, többet akarok, kell nekem, gyakrabban akarok vele találkozni. Hogy vezessem fel? :)
2009. okt. 19. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Megtudod mondani, hogy hány évesek vagytok?

Könnyebb lenne úgy segíteni.

2009. okt. 19. 20:48
 2/7 A kérdező kommentje:
hopp, megtudom :) én 21 ő 19
2009. okt. 19. 20:54
 3/7 A kérdező kommentje:
igazából, ha most kapásból kellene vele beszélnem, akkor túl egyszerűen fogalmaznék, lehet hogy picit váratlanul érné, de hátha van aki szépen meg tudja fogalmazni, vagy tudja, hogy érdemes szépen felvezetni :)
2009. okt. 19. 20:58
 4/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

Miért nem kérdezed meg tőle, hogy nem-e lenne kedve veled találkozni? Akár még most a napokban. Szerintem tuti örülne neki. Mit kell megfogalmazni? A kérdést, hogy akar-e találkozni vagy van valami más is?

2009. okt. 19. 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:

még mindig első vagyok

Hozd fel ezt a témát, mármint h rólad mit gondol stb..

Majd kérdezd meg tőle, hogy az a másik srác tetszik-e neki akivel találkozgat. De am. ha igent mond vagyis h szeretne még veled talizni. És erre is pozitív választ ad, akkor nyugodtan kezdeményezz nála.

2009. okt. 19. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:

nem tudtuk lebeszélni a következő találkozót, csak annyit, hogy fogunk még mindenképp, mert jól érezte magát, de dolgozik, gondolom találkozik a másik sráccal is, nem tudja előre, hogy fog ráérni.

a lényeg az lenne, hogy azt hogy öntsem szavakba, hogy megkedveltem, kell nekem, többet akarok, nem csak hetente kéthetente találkozni

2009. okt. 19. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:

még mindig az első vagyok

Szerintem írd le így, ahogy gondolod. Írd mondjuk azt neki, hogy "nagyon megkedveltelek azon a pár alkalmon amikor találkoztunk és én nagyon örülnék, ha többet is tudnánk találkozni és nem csak 2 heten egyszer"

Ha pedig találkoztok akkor kezdeményezz nyugodtan. Hajolj hozzá közel és ha nem húzódik el akkor csókold meg vagy adj neki egy puszit a szájára. Sok szerencsét :)

2009. okt. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!