Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megfogjam a kezét első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfogjam a kezét első randin?

Figyelt kérdés
Már beszélgettünk sokat facebook-on, de most elhívtam a parkba sétálni

2013. júl. 15. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan.
2013. júl. 15. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, jobb ha előbb megtudod mi a szitu :)
2013. júl. 15. 11:12
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
de azt is lehet,hogy egy testcsellel belököd "véletlen" az árokba,majd feltűnés nélkül megfogod a kezét,így segítve őt kimászni a vízből,
2013. júl. 15. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
igen
2013. júl. 15. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Romantikus első randi, bebszod az árokba a csajt.
2013. júl. 15. 11:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barátom megfogta a kezemet az első randin és szó mi szó, nem tetszett. Akkor még nem jártunk, csak ismerkedünk. Én csak annak fogom a kezét, akivel járok. Persze nem vettem el a kezem, hagytam, hogy fogja, de mikor összejöttünk mondtam neki, hogy nem tetszett :D

nem vagyunk egyformák, van akinek bejön, van akinek nem.

2013. júl. 15. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
ha ismered már kicsit akkor igen!
2013. júl. 15. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
semmi esetre sem ajanlom . max a 3dik randi utan . lehet azt gondolna a csaj hogy csak le akarod fektetni azert mert tul gyorsan haladsz .
2013. júl. 15. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik nagyrabecsült előadóm mondta egyszer, hogy:

"Ha van egy célod amit el akarsz érni, és olyat akarsz cselekedni, aminél fenn áll, hogy a másikat megbántod/kellemetlen helyzetbe hozod, akkor tedd fel magadban a kérdést, miben hátráltat téged a célod elérésben, ha nem cselekszed meg? Ha erre a válasz az, hogy semmiben sem hátráltat, akkor ne csináld."

Tedd fel magadban a kérdést, előfordulhat, hogy egy lány neheztelni fog rád amiatt, hogyha megfogod a kezét? Előfordulhat, mivel előttem is írták, hogy Ő csak a párja kezét fogja meg, illetve az ismerkedés elején jártok, előfordulhat, hogy egy lány tolakodásnak vagy hírtelennek tarthatja? Előfordulhat.

Veszítesz, azzal valamit, ha nem fogod meg a kezét? Hátráltat bármiben is, hogy legyen második randi? Nem, viszont ha megfogod a kezét, lehet rossz néven veszi, az pedig csökkenti az esélyeidet, ha közben van másik udvarlója is.

Konklúzió: Ha nagyon akarja megfogja majd Ő a kezedet, mivel te nem fogod tolakodásnak venni, viszont egy lány annak veheti az ismerkedésetek elején, ki tudja "hogy nevelték". Okozhat kárt ha megfogod a kezét az első randin? -Igen.

A helyedben még csak megnézném, hogyan viszonyul hozzád, ha nagyon közvetlenül, akkor 2. randin fognám meg, mert az már egy visszajelzés is, hogy tetszem neki, mivel elfogadta a második randit. Viszont ha 2. randin sem veszem jelét semmi fajta "megenyhülésnek" felém, akkor 3. randin a kezembe venném az irányításokat, de szerintem a 2. randi a legjobb a kézfogásra, azaz a közeledésre.

2013. júl. 16. 00:06
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ

Tényleg az a baj, hogy nem tudom hogy mit szólna hozzá, ha mikor indulunk sétálni megfognám a kezét. Nagyon helyes lány, nem szeretném elijeszteni.

"Konklúzió: Ha nagyon akarja megfogja majd Ő a kezedet"

A lányok nagyon ritkán kezdeményeznek bármit is, szóval ha ott lógatnám a kezemet, és szeretné hogy megfogjam a kezét, akkor sem tenne semmit

2013. júl. 16. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!