Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin megfogjam a lány kezét?
Figyelt kérdés
Még alig ismerjük egymást,igazából társkereső félében ismerkedtünk meg.De nem vagyok túl jártas ezekben a témákban!Előre is köszi a válaszokat és bocsi a hülye kérdésemért. :S2009. ápr. 15. 11:25
1/21 anonim válasza:
Hát sztema helyzet majd adja magát, de nincs semmi különös abban, ha megfogod a kezét ...
2/21 anonim válasza:
Szerintem a kézenfogva járás a csók után jönne.
A csók akkor van amikor úgy érzed már nyert ügyed van.
Inkább próbálj belecsúsztatni egykét érintkezést, pl köszönésnél fél kézzel megöleled, de ne vidd túlzásba mert az már tapi.
3/21 anonim válasza:
nagyon a helyzettol fugg, ha pl.: asztalnal vagytok es ugy fogod meg a kezet akkor az mukodni fog, ha setaltok akkor talan meg nem ajanlott, mert nem biztos hogy annyira el akarja a lany sietni, sajnos semmit sem lehet elore tudni, szerintem csak legy laza, es ne tervezgess elore, mert abbol mindig baj van a csajoknal. Sok sikert:D
4/21 anonim válasza:
Nem hülye a kérdés! Ha úgy érzed fogd meg a kezét, mert ezzel kifejezed, hogy te is vonzódsz hozzá. Így ha addig félénk volt, bizonyosságot nyer, hogy tetszik neked.
5/21 anonim válasza:
ha ugy döntesz hogy megfogod a kezét akkor azt tedd magabiztosan akkor látja rajtad hogy nem vagy tutyimutyi...szerintem
6/21 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megfoghatod. Én az első randinkon búcsúzáskor meg is csókoltam a lányt, aki azóta már a menyasszonyom. :)
7/21 anonim válasza:
Hát, ez a legnehezebb kérdés!
Olvasnod kell a tekintetéből, gesztusaiból stb, hogy akarja-e. Arra hajlok, mint néhányan előbb, hogy ha engedi magát megcsókolni, akkor járhattok kézenfogva is...
8/21 anonim válasza:
NEM! Az tolakodás. Egy normális ember csak akkor fogja vkinek a kezét, ha már járnak. Ismeretlennel nem mászkálok kézen fogva...
9/21 anonim válasza:
Az előző válasz nagyon rossz. Te vagy a férfi, te irányíts. Tedd ami jónak látsz. A lányok is értékelik, ha bátor vagy.
10/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Majd kiderül mi lesz,de nincs sok tapasztalatom ilyen téren,csak azért kérdeztem!:S
2009. ápr. 15. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!