Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin megfogjam a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin megfogjam a lány kezét?

Figyelt kérdés
Vagy milyen apró dolgokkal érzékeltethetem vele h fontos nekem , hogy tetszik nekem ?
2011. júl. 6. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
azt hallottam 2. randin kell:P
2011. júl. 6. 23:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Várd ki hogy hogy alakul a helyzet. Ha úgy érzed te is szimpatikus vagy neki, és van rá alkakom, akkor szerintem nyugodtan megfoghatod, ez azért is jó, mert megnézheted a reakcióját, és ha látod hogy vevő rá, akkor az sok mindent megmagyaráz :)
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még az elején ne de hazafelé már megpróbálkozhatsz simán.
 4/10 anonim ***** válasza:

Megfoghatod a kezét, ha úgy érzed, hogy neki is szipatikus vagy, és vágyik rád

ezt meg fogod érezni!

sok sikert!

2011. júl. 6. 23:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én a második randin amikor egymás mellett ültünk szorosan már a belsőcombjánál jártam :D
2011. júl. 7. 00:00
 6/10 anonim ***** válasza:

uristen, belsőcomjánál! :D

Barátommal meg velem első randin úgy volt hogy sétálgattunk aztán ugye tél volt és csúszos, jeges a lépcső .. és ő akkor fogta meg a kezem hogy el ne csússzak.... :D

Szal hát ha úgy alakul fogd meg a kezét ha látszik a lányon hogy tetszel neki, igaz most nincs tél :D

2011. júl. 7. 00:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőn szerintem még ne. Másodikon még lehet. :D

Emlékszem,az első pasim megfogta a kezem az első randin kapásból, és hát mit ne mondjak, nem jött be. Nem szívesen fogdoztam annak a kezét, akit alig ismerek pár órája... :D

2011. júl. 7. 00:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Az első randin már ölelés is volt, plusz kézfogás:D Olyan volt mintha már 1 éve járnánk...
2011. júl. 7. 00:26
 9/10 anonim válasza:
Már bocs, kérdező és második kommentelő de a lány (merthogy szerintem arról van szó) nem menne veled randira ha nem tartana szimpinek... Én csak 13vagyok de az első randin is amint találkoztunk egyből megfogtam a kezét és kézen fogva érkeztünk meg a randi helyszínre.. Ne legyél papaucs, félős, csak bátran fogd meg a kezét és figyeld meg a reakcióját.. :) Ha meglepődik, de hagyja az a legjobb... :D Sok sikert
2011. júl. 7. 00:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyszer volt olyan hogy nem fogtam meg a kezét első randin. Valahogy pont úgy helyezkedett mindig, hogy ne legyen alkalmam rá. Plusz nem ült be mellém a kocsiba. Újabb rossz pont. Többet nem kerestem.

34/F

2011. júl. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!