Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a velemenyetek errol?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek errol? Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu a szomszedom. Regota ismerjuk egymast de mostanaban beszelgetunk inkabb. O olyan bulizos, neha iszik es lanyokkal kavar de semmit sem jelentenek ezek a lanyok neki. Es egyik nap talalkoztam vele /o hivott/ es beszelgettunk,setaltunk es mondta hogy annyit kell tennie h mondja hogy 'szeretlek' es maris ove egy lany.. Es most mondta nekem hogy neki kell a szerelem,meg jo lenne mar tenyleg szerelmesnek lenni es probal ratalalni arra a lanyra akit szerethet tenyleg. Es szerintem lehet megcsokolt volna a "randink" vegen csak elemjott baratnom es elrontotta a bucsuzkodast xd szerintetek bizzak benne vagy at fog verni? Mert velem teljesen mas mint a tobbi aratjaval. Normalis valaszokat legyszi!bocsi a hosszu szovegert:S 15/l a fiu is 15
2013. júl. 15. 01:42
 1/4 anonim ***** válasza:
én még eltöltenék vele több idős is és ha tényleg kitartó,többször elhív és téged nem úgy akar megkapni hogy kimondja "szeret"..akkor belevághatsz de ezt fogod érezni ..
2013. júl. 15. 01:49
 2/4 anonim válasza:
Hát ha több csajjal is összejött már egyszerre akkor szerintem ha járnátok akkor is összejönne egy párral meg ha iszik akkor pláne.Ha nem szereted igazán akkor nem érdemes különösebb figyelmet fordítani a dolognak(szerintem) de ha nagyon szereted akkor próbáld meg:D
2013. júl. 15. 01:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy komolyan gondolja. Én is iszok, és mindig betalálom a lányokat, flörtölök, a csókig eljutok, aztán nem hívom őket, vagy ha igen, akkor valamit önkénytelenül is elszúrok... Ez nálam ilyen pótcselekvés, nem találok olyan lányt aki tényleg megfog, úgyhogy inkább ezt csinálom.

De azért várom azt az egyet, aki miatt megéri változni.

Ismerd meg. Ha keresi a társaságod hetek után is, akkor valószínűleg nem kamuzik.

15/f

2013. júl. 15. 09:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:) egyebkent nem kell elitelni azert mert neha iszik. Attol fuggetlenul teljesen normalis :D
2013. júl. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!