Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? Mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? Mit csináljak? (Lent)

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Van egy fiú, ő 17. 2 hónapja találkoztunk először. Én a kutyámat vittem le a parkba sétálni, ő meg pár haverjával pizzázott. Leültem egy padra, közben telefonoztam, ők meg odajöttek hozzám. 2 köcsög gyerek elkezdett belémkötni, meg hogy hogy "megd*gnának" meg ilyenek. Aztán kezdett kicsit komolyabb lenni a dolog, mert az egyik már a combomat fogdosta. Erre az a fiú leállította őket, sőt, annak aki a combomat fogdosta még be is vert egyet. A 2 gyerek elment, ő meg ott maradt velem. Megkérdezte, hogy jól vagyok-e meg ilyenek, aztán egész jól elbeszélgettünk. Ez délután 2 kor volt és fél 7ig kint voltunk, akkor hazakísért és nem sokkal a házunk előtt megcsókolt. Azóta együtt vagyunk. De tegnap nem tudom mi ütött belé. Átjött hozzánk, tiszta ideg volt. Bejött, köszönt stb.. Leült az ágyra, elkezdett bámulni, én megkérdeztem, hogy mi van, erre azt felelte, hogy talán nem kellett volna kiállnia értem akkor.. Aztán elköszönt és lelépett. Letiltott mindenhonnan, a telefonját nem veszi fel. Ma átmentem hozzájuk, az anyja nyitott ajtót és azt mondta, hogy elutazott. Az életemre esküszöm, hogy nem tettem semmi rosszat. Egy rossz szavam nem volt hozzá, se a családjához sem a haverjaihoz. Én enm tudom hogy mi van... Teljesen ki vagyok. Bezárkóztam a szobámba és nem akarok kimenni. Még jó hogy van külön fürdőm.. Mit tegyek? Mi lehet a baja?

Segítsetek kérlek!

2012. aug. 6. 01:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Én a kutyámat vittem le a parkba sétálni, ő meg pár haverjával pizzázott. Leültem egy padra, közben telefonoztam, ők meg odajöttek hozzám. 2 köcsög gyerek elkezdett belémkötni, meg hogy hogy "megd*gnának" meg ilyenek. Aztán kezdett kicsit komolyabb lenni a dolog, mert az egyik már a combomat fogdosta. Erre az a fiú leállította őket, sőt, annak aki a combomat fogdosta még be is vert egyet. A 2 gyerek elment, ő meg ott maradt velem."

LOL de kis naív vagy :D Ezt az egészet előre kitervelték,megrendezett volt az egész hogy ezen a módon megszerezzen téged :D

2012. aug. 6. 01:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam..:SS szívás
2012. aug. 6. 01:56
 3/14 anonim ***** válasza:
Én egyet nem érten én 17 éves fiú vagyok és nagyon megtudok szeretni bárkit és kihasználnak én ha ősze jővők valakivel én aszt ugy megbecsűlöm hogy olyan fiú nincs mint én! a mai világban sajnos ilyenek h átvágnak sajnos ez van!
2012. aug. 6. 01:58
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

ejjj.. :S

Nem lehet, hogy baj lett a verésből?? Mármint perrel fenyegetőzés vagy valami hasonló?( fegyelmi tárgyalás)

Igaz ha ez lett volna akkor a fiú anyukája elmondta volna...

Szerintem menj el megint hozzájuk és kérd meg, hogy tisztázzátok a dolgokat. Vagy a legalább a szülőt megkérni, hogy szedje ki a fiából, hogy most mi van.

2012. aug. 6. 02:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Ma megpróbálom. Csak az anyja is olyan idegesnek tűnt... Hát még én mennyire az vagyok most... Hogy mit érzek most... Nem kívánom senkinek..

Jah, és köszönöm a válaszokat!:)

2012. aug. 6. 02:05
 6/14 anonim ***** válasza:
nekem is egyből az jött le, hogy megrendezett volt, és most esetleg a haverjai szarnak rá, vagy rosszabb, megfenyegették, vagy tényleg amit már írtak, hogy tárgyalás vagy valami van ebből
2012. aug. 6. 02:22
 7/14 anonim ***** válasza:
72%

A 2 köcsög gyerek a haverjai voltak, akivel együtt pizzázott?

Ha igen, akkor én is megrendezett jelenetet gyanítok. A barátod rossz társaságba keveredett, céljai eléréséhez rossz módszert használnak.

A védelmező lovagod iránt megdobbant a szíved, és még most is érte dobog.

Ha az "azóta együtt vagyunk" 2 hónapot jelent, akkor nyilván nem csak egy fogadás kedvéért csábított el, komolyan meg akart kaparintani magának.

Most kaptál egy kis időt, hogy átértékeld a kapcsolatot.

Kiváló szervezett bűnözői csoport alakulhat ki ilyen köcsög haverokból.

A "tiszta ideg volt", "letiltott mindenhonnan" is ezt a gyanúmat erősíti.

Kérdés, hogy szeretnél-e te is csatlakozni a bandához, vagy inkább el szeretnéd határolni magad? Beszállni könnyű, de ki szinte lehetetlen.

Kívülállóként, csak annyit tudok mondani mesélj el mindent a szüleidnek is.

A fiú lehet, hogy jelentkezni fog, apró szívességekre meg fog kérni, miközben előad újabb meséket. Valakinek az élete veszélyben forog, nem mehet haza, stb...

Esetleg megkér, hogy hozzál el egy kis csomagot valahonnan, vagy otthagy nálad egy lezárt táskát, stb...

A csomagban lehet fegyver, drog, meg ilyesmik.

Fura a barátod, az biztos.

Mindenesetre, nem árt óvatosnak lenni.

A Facebookon rejtsd el adataid.

Egy barátom 3 évet ült előzetesben, apró kis szívességtétel miatt.

Én meg 1 hajszál híján kábítószer futárrá váltam egy hasonlóan nyomulós "haver" miatt.

2012. aug. 6. 03:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha a verekedés miatt lenne baja, arról már tudna mindenki.

De itt túl sok a titok.

2012. aug. 6. 03:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát azért remélem, hogy ennyire nem durvult el a helyzet..
2012. aug. 6. 03:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Vagy egyszerűen felháborodott, hogy még mindig nem feküdtél le vele jutalmul.
2012. aug. 6. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!