Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg egy lánynak a második randi után, hogy nem akarok többet tőle?
Figyelt kérdés
Eddig mindig sikerült jól választanom, de ez a csaj most nem túl szimpatikus. Azért hívtam el még egyszer, mert lehet, hogy az elsőn zavarban van, de a másodikon sem változott a véleményem. Ő viszont kicsit rám kattant, ír SMS-t facebookon rámír, stb.. Azt nem akarom mondani, hogy legyünk barátok, mert belsőre van vele a baj.
19/f
2013. júl. 14. 18:06
1/5 anonim válasza:
Így ahogy leírtad nem akarok többet tőled...de am meg vagy világosan beszélsz vagy nem fogja felfogni,hogy mit akarsz..ha meg nem száll le rólad amiután megmondtad neki akkor mond el még neki párszor aztán ha azután is zaklat facen akkor ne írj vissza neki egy idő után megunja
2/5 anonim válasza:
"ne haragudj de rájöttem, nem érzem alkalmasnak jelen pillanatban egy kapcsolathoz. Leterhel a tanulás/hogy megdöglött a kutyám/hogy tré az anyagi helyzetem/lehet kimegyek külföldre stb.
Nem bírom a kötöttséget, csak szenvednének mellettem, ezért jobb lesz ha nem tartjuk ezek után a kapcsolatot. Remélem nem haragszol."
3/5 anonim válasza:
kíméletesen, de őszintén. mondd el neki, hogy kedveled, de nem érzel olyan intenzitással felé, amiből több lehetne, ezért nem szeretnéd vesztegetni az idejét.
4/5 anonim válasza:
Sorry, de időközben megismertem mást és nem akarlak hülyíteni.
5/5 anonim válasza:
Ne keresd,és akkor észreveszi úgyis. De ne játssz az érzéseivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!