Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes várni? Fel fog keresni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes várni? Fel fog keresni?

Figyelt kérdés
Van egy srác és nekem nagyon tetszik. Állítása szerint én is neki és kedvel is, messze lakik és huzamosabb időre el is fog utazni, de azt mondja nem felejt el és majd ír levelet...szabad hinni neki? olyannak ismertem meg aki nem hazudna de sajnos bizonytalan vagyok...sajnos én elég pesszimista vagyok és nem sok esélyt látok rá.. bár...
2009. okt. 18. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

lehet h ír, lehet hogy nem :/

a férfiak kiszámíthatatlanok..szerintem ájl semlegesen a dolgokhoz, az mindig bejön. Ne gondolkozz folyton ezen, éld az életed és ha jön a levél örülj neki :) ha nem sokfiú van még :)

sok szerencsét :)

2009. okt. 18. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:D
2009. okt. 18. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
nem vagyok egy nagy hazudós de azért én is mondtam egy két dolgot amit aztán nem csináltam meg. ne kötelezd el magad.
2009. okt. 18. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1. válaszolóval!!! Ne csinálj belőle nagy dolgot... A remény hal meg utoljára, szal reménykedhetsz benne h ír, deh tudj túllépni rajta... Érezd jól magad minden szempontból!!!
2009. okt. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!