Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes a neten sexpartnert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes a neten sexpartnert keresni?

Figyelt kérdés

Regisztrálnátok partner keresö oldalakra? Engem izgat a gondolat, hogy sex idegennel...

van valakinek tapasztalata?

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 18. 12:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát, ha nem fizetős "qrva" kereső oldalra regisztrálsz, akkor készülj fel hogy rengeteg kamus nővel fogsz összeakadni ilyen oldalakon... farokverő kissrácok leszednek netről képeket nőkről, felteszik és nőnek adják ki magukat. 10-ből kb. 8 ilyen. a maradék kettő pedig vagy ronda, vagy túl nagy igényű. De próbálkozhatsz, bár szerintem nem érdemes...
2010. márc. 18. 12:59
 2/12 A kérdező kommentje:
csak fizetös oldalakra gondoltam, pont azért, hogy ne az általad emlitett idiótákba botoljak bele...
2010. márc. 18. 13:01
 3/12 anonim ***** válasza:
ha extra(perverz) igényeid vannak akkor nyerő de amúgy nem.
2010. márc. 18. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
Jót csak pénzért fogsz kapni, abban nincs izgalom. Viszont dagadtak, rondák vannak dögivel, még házhoz is mennek. Nem éri meg.
2010. márc. 18. 13:16
 5/12 anonim ***** válasza:
szexnekem.hu
2010. márc. 18. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze, még mindig jobb mint az útszélén.
2010. márc. 18. 14:03
 7/12 A kérdező kommentje:
én a nöért nem akarok fizetni, csak max. az oldalért. a többi "hobby" alapon menne :)
2010. márc. 18. 14:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel bárkit megkérdezhetnél, aki az utcán szembejön veled.
2010. márc. 18. 14:21
 9/12 A kérdező kommentje:

bárkit nem kérdezhetnék meg az utcán, mert nincs senkire sem ráírva, hogy most ágyba akar bújni. de egy partner keresö oldalon logo, hogy mindenki csak azt az egyet akarja...

valaki, akinek már van tapasztalata?

2010. márc. 18. 14:26
 10/12 anonim ***** válasza:
www.pina.hu
2010. márc. 22. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!