Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sokára itt az életem első randija azzal a lánnyal, akit szeretek, de borzalmasan izgulok, mit csináljak?
Relatíve régen találkoztunk, és felajánlottam neki hogy menjünk, és nyaljunk el valamit(rossz, aki rosszra gondol!), ő belement, sőt, majdnem konkrét napot, és időpontot mondott.
De mivel régen találkoztunk nem tudom hogyan nézzek ki, nem tudom hogy miről beszéljünk, és a kínos csöndtől is félek.
Aki tud, és értelmeset, legyen szíves ossza meg velem!
Legyél önmagad, mint kinézetben, mind viselkedésben. Ne játszd meg magad, kiábrándítóbb, ha később derül ki.
Szerintem nincs olyan, hogy kínos csend :) De beszélgessetek arról, hogy ki mit szeret, mik a céljaitok, vágyaitok, álmaitok. Háziállatok, utazás, filmek, könyvek, tudományok, érdekességek, művészetek.
Kérd meg, hogy mesélje el, hogy mi történt vele, amíg nem találkoztatok.:)
a leírtak alapján ő ugyanúgy akarja,amennyire te.
tehát az érdeklődési szintje azonos.
ezek alapján meg nincs mitől tartanod.
ha olyan izmos vagy,mint én,akkor rövid gatya,atléta,napszemüveg,kánikula van.
had gyönyörködjön a szép izmos vállakban.
Csak add magad. Ne próbálj meg más lenni mint amilyen vagy, se külsőben, se belsőben. Hiába készülnél témákkal, nagy dumákkal, a helyzet alakítja majd a dolgokat. A csendtől se félj, mert sokszor nagyon sokatmondó lehet.
Előtte izgulni meg kimondottan jó, hiszen vele majd lenyugodhatsz. Így is szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!