Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem sokára itt az életem első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem sokára itt az életem első randija azzal a lánnyal, akit szeretek, de borzalmasan izgulok, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Relatíve régen találkoztunk, és felajánlottam neki hogy menjünk, és nyaljunk el valamit(rossz, aki rosszra gondol!), ő belement, sőt, majdnem konkrét napot, és időpontot mondott.

De mivel régen találkoztunk nem tudom hogyan nézzek ki, nem tudom hogy miről beszéljünk, és a kínos csöndtől is félek.

Aki tud, és értelmeset, legyen szíves ossza meg velem!

2013. júl. 11. 02:25
 1/4 anonim ***** válasza:
verd ki.
2013. júl. 11. 02:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Legyél önmagad, mint kinézetben, mind viselkedésben. Ne játszd meg magad, kiábrándítóbb, ha később derül ki.

Szerintem nincs olyan, hogy kínos csend :) De beszélgessetek arról, hogy ki mit szeret, mik a céljaitok, vágyaitok, álmaitok. Háziállatok, utazás, filmek, könyvek, tudományok, érdekességek, művészetek.

Kérd meg, hogy mesélje el, hogy mi történt vele, amíg nem találkoztatok.:)

2013. júl. 11. 02:35
 3/4 anonim ***** válasza:

a leírtak alapján ő ugyanúgy akarja,amennyire te.

tehát az érdeklődési szintje azonos.

ezek alapján meg nincs mitől tartanod.

ha olyan izmos vagy,mint én,akkor rövid gatya,atléta,napszemüveg,kánikula van.

had gyönyörködjön a szép izmos vállakban.

2013. júl. 11. 02:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak add magad. Ne próbálj meg más lenni mint amilyen vagy, se külsőben, se belsőben. Hiába készülnél témákkal, nagy dumákkal, a helyzet alakítja majd a dolgokat. A csendtől se félj, mert sokszor nagyon sokatmondó lehet.

Előtte izgulni meg kimondottan jó, hiszen vele majd lenyugodhatsz. Így is szokott lenni.

2013. júl. 11. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!