Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lenne első talinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lenne első talinak?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete beszélgetek facebookon egy sráccal. Nagyon szimpi,mondta is h találkozzunk,de úgy érzem,fél. Mivel úgyis ilyen nagy hőség van,lemegyek pár baráttal a strandra,és arra gondoltam,h szólok neki: jöjjön le ő is pár barátjával,aztán ott majd úgyis összefutunk. Azért lenne szerintem ez jó,mert mindkettőnknek biztonságot adna vmilyen szinten az,h ott vannak a barátok. Külön tudunk vonulni tőlük,de ha beállna a kínos csend,akkor vissza tudunk menni hozzájuk. Tudunk flörtölni a távolból (mikor ő a saját haverjaival van,én pedig az enyémekkel). A barátok mellett jobban fel tudunk oldódni,jobban magunkat tudjuk adni. Éés lesz elég ember a röpizéshez!:D Mi a véleményetek? Valami jó tanács esetleg? :)

19/L

2013. júl. 10. 01:17
 1/8 anonim ***** válasza:
bocsi, nem érek rá.
2013. júl. 10. 01:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen korrekt ötlet! Ilyen egy talpraesett csaj hölgyeim és uraim.

Jó tanács? Hmm. Használjatok naptejet az UV miatt:DD

2013. júl. 10. 01:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne ^^
2013. júl. 10. 01:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért gumit is vigyél.
2013. júl. 10. 01:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Kínos csend 35-ös IQ felett nincs. Csend lehet, de az nem kínos.

Ha mindketten haverozósok vagytok, akkor jó ötlet. Ha akármelyikőtök is visszahúzódóbb típus, akkor nagyon rossz ötlet.

2013. júl. 10. 01:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Én visszahúzódó típus vagyok,de ha ott lesznek a barátaim,akkor fogok csak igazán megnyílni. :D

Köszi a válaszokat!:) Rákérdezek,remélem összejön.

2013. júl. 10. 01:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet jobb lenne kettesben menetek, nem? Mert akkor csak ti lennétek a "középpontban" semmi zavaró tényező :) Nekem ez jobban bejönne :D
2013. júl. 10. 09:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy a srácnak inkább az egyik barátnőd tetszik meg, és nem te. De mondjuk fordítva is lehetséges. Elsőre jól hangzott ez az ötlet, de jobban belegondolva, szerintem nem olyan jó. Láttad már azt a fiút élőben? Ha nem, lehet kiderül, hogy tök ronda, akkor meg kínos lesz kerülni a strandon. Jobb lenne, ha kettesben találkoznátok valahol, aztán ha nem jön be, hamar le tudsz lépni.
2013. júl. 11. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!