Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép kemény cicik, a formás popsi, a szolis bőr, a hosszú szőke tökéletes illatú haj, a hosszú combok és a bájos babaarc, nagy ruhatár hatalmas fegyvert jelent mindenhol és mindenben? Álláskeresés, pasik esetében?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 17:56
11/19 anonim válasza:
Te szent ég! :D
nekem pl. ez már túl sok is! Legyen megfogó személyisége, kisugárzása, a szép mosoly pl. sokkal többet jelent. OK, legyen csinos, formás, de nem kell műcici!
"szolis bőr, a hosszú szőke tökéletes illatú haj, a hosszú combok és a bájos babaarc"
ezek egyáltalán nem fontosak. ezek csak külsőségek, ez csak a felszín. Kit érdekel, h szőke, vagy barna... stb.
12/19 anonim válasza:
egy éjszakára hatalmas fegyver arzenállal rendelkezel :D talán munkát is hamarabb kapsz de azért tenned is kell még hozzá kétkezi munkával
13/19 anonim válasza:
12-es a szívemből szólt, szóval kérdező gyere át hozzám kétkezi munkára
14/19 anonim válasza:
Egy forintot nem ér az egész, ha a csajnak nincs egy foga sem.
15/19 anonim válasza:
ennyi :D hozzám is jöhet a babaarcú de csak egy estére
a legtöbb férfi így van ezzel :D mutatóba kocsit veszek nem riba*ncot :D
16/19 anonim válasza:
Érdekes az élet. A kérdező egy kinézetre tökéletes nő orvosi diplomával, de a kutya se kíváncsi rá a másik nemből. Hol a hiba? :)
17/19 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy tökéletes külsőm van. Az sem biztos, hogy mind rám vonatkozik, amiket leírtam. Pl. nincs szolis bőröm, se pedig olyan nagy ruhatáram.
2013. júl. 10. 20:37
18/19 A kérdező kommentje:
Ráadásul van egy-két testrészem, amivel nem vagyok túl jóban.
2013. júl. 10. 20:38
19/19 anonim válasza:
"Az sem biztos, hogy mind rám vonatkozik, amiket leírtam."
nyugalom :) senki nem vette komolyan hogy van diplomád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!