Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiú-lány barátság, + hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú-lány barátság, + hatalmas vonzódás? Veletek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Tehát van egy fiú haverom. Elég sokat vagyunk együtt, szinte kitaláljuk egymás gondolatát, meg a humorunk... :) nagyon egy hullámhosszon van. Úgy szeretem mint barátot, ő is engem. Tudom h ki tetszik nekem, én is azt hogy neki ki tetszik. Nem vagyok féltékeny ha más lánnyal foglalkozik vagy valami. DE: egyszerűen izzik köztünk a levegő. Rengeteget beszélünk ARRÓL. Ő az egyetlen fiú akinek hagyom hogy simogassa a lábam...(nem fogdos szét, csak simogat a térdemnél meg csikiz) és ez fordítva is így van. Nem tudom mi ez, egyszerűen csak vonz, de nem vagyok szerelmes meg semmi, meg nem gondolok rá minden percben, de vlmiért mégsem olyan mint a többi haverom.
2013. jún. 15. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2013. jún. 15. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
jöjjetek össze :)
2013. jún. 15. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudnék vele együtt lenni...meg nem akarom elrontani ezt a jó barátságot. Ő 17 én 16 vagyok. De annyira vonz...beleremegek ha hozzám ér!
2013. jún. 15. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem legy dilis h elszalasztod!!!!!!! :)
2013. jún. 15. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:

ha elhalasztod buta vagy..de tényleg.

vagy """csak""" barátok lesztek.. vagy nagyon jó párkapcsolatod lesz vele.

2013. jún. 15. 20:21
 6/6 anonim válasza:

Nekem is volt ilyen...én is úgy voltam vele, hogy csak vonzódom hozzá, de nem vagyok belé szerelmes. Egy idő után észrevettem, hogy mégis. Már 2 éve járunk...

Arról beszéltetek már, hogy ő mit akar? És hogy mit érez?

2013. jún. 15. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!