Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet több, mint barátság?
Figyelt kérdés
Van egy lány kollégám, elég jóban vagyunk, csak más műszakban. Ha mégis együt dolgozunk, akkor olyanokat mond, hogy csak miattam jött be, hogy lásson. Meg buliban is olyanokat mond, hogy nálam fog aludni, csak figyeljem meg, és a sáljával hozzám köti magát... Most nem tudom, hogy csak viccel, szórakozunk, vagy komoly is lehet.
Csak nem merek kezdeményezni, mert könnyen rámehet a barátságunk.
F/21
2013. jún. 7. 14:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű jelek. De ha hülyül is félreérthetted, szóval te nem jöhetsz ki rosszul a helyzetből.
2/4 anonim válasza:
Nyert ügy, csak merd átlépni a küszöböt ;)
3/4 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy igazatok van. :D
Csak ahogy hallottam, midig idősebb pasijai voltak, én meg egy évvel fiatalabb vagyok nála, de még fiatalabbnak is szoktak nézni a koromnál. :D
2013. jún. 7. 14:14
4/4 anonim válasza:
Megmondja a frankót: nálad fog aludni...
Na te meg mondd neki sunyin majd ha még egyszer ezt mondja, hogy: eljött az idő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!