Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél párkapcsolatot egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél párkapcsolatot egy olyan lánnyal, vagy fiúval aki dohányzik és te nem? Vagy fordítva.

Figyelt kérdés
2009. okt. 18. 15:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem azon emberek gondolkodàsàt akik cigiznek. Fölösleges pénzkidobàs, kàros, büdös. Ha egy lànyt cigizni làtok akkor legszivesebben kiverném a szàjàbòl. Engem ez zavarna. Megkérném, hogy szokjon le.

19/F

2009. okt. 18. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Én még kamaszkorban vagyok, azok a srácok, akik ennyi idősen cigiznek, egyértelműen csak azért csinálják, mert az olyan menő. Szánalmas az ilyen, úgyhogy eszem ágában sem lenne egy dohányossal járni. Amúgy is büdös és egészségtelen. Mi értelme van?

Más kérdés viszont, hogy egyszer beleszerettem egy srácba, aki cigizett. Nagyon megvetettem érte őt is és magamat is (Amiért nem kizáró ok) de amúgy rendes volt, okos, kedves meg minden. És persze mindig azt bizonygatta hogy le akar szokni. Aztán kiderült hogy egy egoista s*ggfej, aki minden hónapban más lánynak udvarol, tizenévesen már valami 20 csajt megdöngetett bulikban, aztán rájött hogy én nem feküdnék le vele, ezért velem is ugyanolyan bunkó lett mint másokkal. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden dohányos embert bunkónak hiszek, de ha valaki nagyon akar, az szépen szokjon le.

2009. okt. 20. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!