Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhatok a lánytol az első randin?
a kérdésem lényege tulajdonképen a következő:) : ha sikerül elhívnom az általam kiszemelt lányt randira,
akinek eddig egy barátja volt ( nem fekszik le fűvel fával és tanult is a lány, ebböl gondolom h csókolózásnál nem lehetett több[kamasz szerelem :) ]), nos szoval ha eljutnék vele a randiig, ugyanis néha sikerül vele beszélnem élőbe ( barátnői is ottvannak a legnagyobb bánatomra), vagy msnen,
akkor mit várhatok a randin? pl elmennénk sétálni (ami most nem aktuális {vajon miért is?:D}) és eljutnánk odáig a beszélgetéssel h feltegyem neki azt a bizonyos kérdést.
Hogy reagálhat erre?, vagy ha a csókolózásig elmegy majd a dolog akkor mit tegyek? vezetni fog benne?( mivel ő már csinálta) nem gáz az ha ő csinálta és én nem? lehet h még eszembe jut kérdés:) akkor beszurom ide a komik közé :) 17 éves fijuka vagyok egy forró kádból xD, ő egy 16 éves lány válaszotok előre köszönöm. ne oltást irjatok pls.
ha eljutottok a csókig:D(amit remélek és szorítok h összejöjjön;):D)
sztem kezdeményezz te:D vagyis nyomj neki egy hosszú, fincsa pusziit a szájára:D és így ő már tudni fogja h mivan:D és mivel tudja h minek kell következnie, biztos h vezetni fog eleinte;):D de úgy kb 2mp és ráérzel a dolgokra és már nem is lesz fontos h ki "vezet":D
Remélem jól vettem ki a leírásból h ez is fontos kérdés, és bízom benne h segítettem:D
Sok sikert!;D
16/L
Ha nincs más lehetőség, max eladod a lelked nekem.
Üdv Sátán xD
Gondoltam beköszönök :D Hogy állsz?
Inkább gyere ide beszélgetni :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__394504-..
Este 8-kor vagyunk a legtöbben xD
Csak válassz magadnak egy nevet. Én a helyedben a Koczka nevet javaslom xD
-Sátán-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!