Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhatok a lánytol az első randin?
a kérdésem lényege tulajdonképen a következő:) : ha sikerül elhívnom az általam kiszemelt lányt randira,
akinek eddig egy barátja volt ( nem fekszik le fűvel fával és tanult is a lány, ebböl gondolom h csókolózásnál nem lehetett több[kamasz szerelem :) ]), nos szoval ha eljutnék vele a randiig, ugyanis néha sikerül vele beszélnem élőbe ( barátnői is ottvannak a legnagyobb bánatomra), vagy msnen,
akkor mit várhatok a randin? pl elmennénk sétálni (ami most nem aktuális {vajon miért is?:D}) és eljutnánk odáig a beszélgetéssel h feltegyem neki azt a bizonyos kérdést.
Hogy reagálhat erre?, vagy ha a csókolózásig elmegy majd a dolog akkor mit tegyek? vezetni fog benne?( mivel ő már csinálta) nem gáz az ha ő csinálta és én nem? lehet h még eszembe jut kérdés:) akkor beszurom ide a komik közé :) 17 éves fijuka vagyok egy forró kádból xD, ő egy 16 éves lány válaszotok előre köszönöm. ne oltást irjatok pls.
akkor leszek filyucska:D ugy jobb? ( jo akkor elhívom a terminátorra és utána beiktatok egy children of bodom koncertet :D csak vicc volt(am eltaláltam h szereted az igazi zenét?( metal)) am ez a sok () nagyon árulkodik a
sulimrol?:D(kockaképző: C# nyelv:P ) am találtam egy pont ráillő kommentárt ahogy érezhet sztem de mostmeg nemtalálom. írjatok még:) lányok is irhatnának ők valszeg jobban tudják hiszen csaj-csaj:D
Igazából az Amon Amarth-ot jobban bírom, mint a CoB-ot. Képzeld én nem kockaképzőbe járok :O Hanem nyelvibe xD De attól még átérzem az erőt ami benned lakozik padawan. Ne legyél se fijucska se filyucska. Legyél fasza gyerek. És, ha a csaj nem kocka, akkor ne beszéljetek gépes cuccokról.
Üdv Sátán
nem kocka :) én sem vagyok az csak képzőbe járok :D
gondolkodtam már a témákon :D pl időjárás, filmek( na ottvan a twilight terveim szerint az uj részt a moziba nézzük :P ( ha ő ezt tudná huhuu :D) meg egyebek, csak az a gáz h windows fut a gépen és a randin tuti h lefagyna:( na de addig járok én még tescoba és majd veszek egy zacskó gazdaságos önbizalmat :)
Jajj, fijúcskák, hagyjátok már az időjárást, ha csak nem egy meteorológus csajjal randiztok, mert én már túl sok embernek mondtam el, hogy nem szeretem az esőt :D
(Egy olyan gazdaságos önbizalmat meg nekem is hozhatnál)
Énvoltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!