Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt más fiú is, akit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más fiú is, akit a facebook ébresztett rá, menynire rondának tartják a lányok?

Figyelt kérdés
Szinten mindenféle fiúra jobban tapadnak, mint rám. Szörnyű ezt látni, minden egyes nap. Legszívesebben törölném magam, de mivel a haverokkal ingyenes a dumálgatás, csak nem törlöm. De ezt nézni, hogy sok fiú felrakja a képét és kapják a lájkokat és szövegeket, hogy de jó pasi vagy. Én meg hiába teszek fel képet, max kapok 2 lájkot, két nem is vonzó lánytól és ennyi. De köszönöm azért nekik is, csak én nem gondoltam, hogy ennyire a külsőre mennek a lányok. Sokáig úgy éreztem, hogy nekem is lehet olyan barátnőm, akivel vonzódunk egymáshoz, csak még nem találtuk meg egymást. Minden egyes nap azért mentem ki a városban hátha jelez egy lány, hogy én kellek neki. Így hogyan legyen barátnőm?

2013. júl. 6. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen azért nem kapsz, mert ronda lennél. Én sem vagyok ronda, még sincs sok ismerősöm, mert leszarom az emberek 90%-át. Nem érdekelnek a kicsinyes gondjaik, meg az ömlengésük facebookon. Értelemszerűen, akinek 1200 ismerőse van, több lájkot kap a képére és ömlengést a nagy számok törvénye miatt.
2013. júl. 6. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
menj ki a városba újra és te jelezz a csajnak, ne legyél puhap.cs:D
2013. júl. 6. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát egy képnél csak a külsődet tudják nézni.. De egy mondatodon eléggé megdöbbentem: "Minden egyes nap azért mentem ki a városban hátha jelez egy lány, hogy én kellek neki." Komolyan a lánytól várod el, hogy odamenjen? Ez nem a te feladatod lenne??

15/l

2013. júl. 6. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a "népszerűségtől" és valóban az ismerősök számától is függ.

Van aki bejelöl boldog boldogtalant és úgyis kap az 1000ből vagy 50 likeot.

Sok szép lányt kevesen likeolnak, míg van, hogy egy csúnya kis szürkeség kap 200-at :D

Én nem ez alapján ítélnék!:)

2013. júl. 6. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Van kb. 2 ezer ismerősöm amúgy pont ezért, hogy hátha tetszem több lánynak... ja és mentem már oda lányokhoz, de egyiknek sem jöttem be, de nem bírnának jeleket sem adni, tököm ki van már, hogy potyára égetem és alázom magam, már semmi önbizalmam. :(
2013. júl. 6. 23:33
 6/8 anonim ***** válasza:

2 ezer ismerősöd van? az nagyon sok!

hány éves vagy? 14?

2013. júl. 6. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy nem a külsőddel van baj.. mondjuk én megkérdezném valami barátomat , hogy tényleg ennyire rossz vagyok-e. Pl én belájkolom a ronda fiúnak is a képét, mert jófej, vagy mert kedves velem vagy vmi.. Nem kell minden lájkot úgy értelmezni, hogy 'huuh , biztos azért lájkolta mert bejövök neki'
2013. júl. 6. 23:43
 8/8 anonim válasza:
hány éves vagy?
2013. júl. 7. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!