Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Cherrys-Vanilliás Primus...

Cherrys-Vanilliás Primus menynire erős?

Figyelt kérdés
Én eddig csak dobozos cigiket vettem általában kék döncit, arany malbit, camelt stb.. most vettem azonban 40grammos primust, és nagyon erősnek érzem sokkal erősebbnek mint bármely dobozos amit eddig szivtam.. Aki ilyet sziv, másnak is erősebb mint a hagyományos dobozos cigik, vagy csak én érzem igy?

2013. jún. 14. 17:36
 1/3 anonim válasza:
igen.. rendszeresen kék szofit szívok, de rájöttem, ha dohányt és hüvelyt veszek, olcsóbban kijövök. otthon mikor beleszívtam az első töltött cigibe, két percig krohácsoltam, pedig ugyanaz a márka.. azt hiszem a zacskós dohány alapból erősebb, mint amit gyári cigarettába tesznek
2013. jún. 14. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, akkor hál istennek nem csak én vagyok vele igy xD
2013. jún. 14. 22:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem elég, hogy erős, de még szar ízű is:D

Már évek óta kék Primus-t töltök. Erősebb, mint egy gyári kék cigi, de megszokható. Nekem már gyengénk tűnnek a gyáriak, meg fura, hogy vékonyabb a cigi :) Mert ugyebár a töltött kicsit vastagabb, mint a normál méretű gyári.

2013. jún. 24. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!