Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19. ciklusnapon vagyok, reggel fél 6-kor hányás ébresztett fel, majdnem álmomban hánytam össze magam, alig tudtam kirohanni, ez terhesség jele?
Pár nap alatt nem jelentkeznek terhességi tünetek! Nyugi nem vagy terhes!
Nem ettél az este olyat, amitől lehetett?
Figyelj szerintem 100%, hogy nem vagy terhes! Az, hogy így teherbe ess, valami nagyon nagy csodának, vagyis inkább balszerencsének kéne történnie.
Ne idegeskedj, mert a végén még a menstruációd sem fog megjönni. Ha pár napig még rosszul leszel, akkor menj el az orvoshoz.
(Egyébként találkoztál külföldiekkel???)
A vízet nem bírják a spermák, nem véletlenül nem esett teherbe egy békés fürdőző sem a Balatonban. :-)
Ha a ruha hozzádért az sem baj. Ha a hüvely savas hatása miatt mennek befele a kis fickók, ha nem jutottak olyanhoz, akkor nem volt semmi ami késztette volna őket arra, hogy arra nyomuljanak.
Szerintem valami bacit benyelhettél, nyugodj meg, nincsen semmi baj, biztos, hogy nem vagy terhes. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!