Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hányás, a hasmenés és a fejfájás együtt lehetnek terhesség jelei?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 15:00
2/9 A kérdező kommentje:
Bevagyok oltva...az biztosan nem..meg csak ma volt ilyenem délelőtt
2010. jan. 10. 15:03
3/9 anonim válasza:
lehet más betegség is, talán gyereket szeretnél? vagy nem védekeztetek? egyébként szerintem hasmenés fejfájás nem igazán terhességi jelek. bár még sosem voltam az, de majd a tapasztaltabbak leírják az igazat
4/9 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Amúgy a hányás, hányinger a terhesség egyik jele, de minden terhesség más, ezért nehéz válaszolni a kérdésedre. De szerintem csak beteg leszel.
5/9 anonim válasza:
Az oltásnak lehet a mellékhatása. Csomó ismerősöm megbetegedett az oltástól. Mikor kaptad?
Amúgy inkább gyomorrontásra utalnak a tünetek, vagy esetleg egy kiadós tegnapi buli utórezgésére.
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is...védekeztünk de a gyógyszerrel eltoltam a mensim..és ezért picit félek...pedig a tájékoztatóben leírtak szerint..
2010. jan. 10. 15:18
9/9 BeerHunter válasza:
Az előző napi túlzott alkoholfogyasztásnak inkább:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!