Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hosszú de kócos, vagy rövid de ápolt haj a jobb?
Sziasztok! A kérdésem háttere a következő: nagyon sok hajam van. de tényleg. És ettől a "dússágtól" mindig kócos és ezerfelé áll,hiába fésülöm-lakkozom meg minden.
Én ezt nem szeretem,jelenleg is rövid hajam van (ügyesen vágott tizenpár centis). De a fiú ismerőseim meg azért kardoskodnak hogy a hosszú haj jobb.
Na most akkor mi a jobb?
15/L
Nekem is úgy 2 éve ilyen volt a hajam. Nagyon sok hajam van és mikor hosszú volt, mindig állt összevissza, nem tudtam vele mit kezdeni. Levágattam ekkorára és hihetetlenül megbántam. Azóta növesztem és már beletörődtem, hogy mindig szét fog állni, meg kicsit kócos hatást kelt, de végül is be lehet állítani úgy, hogy jól nézzen ki. Most ilyen a hajad, de szerintem növeszd meg, mert a hosszú haj mégiscsak esztétikusabb egy lányon.
16L
csaj vagyok ,de azért írok ><
csaj vagy legyen hosszú hajad!
legyen tépett frizu sok mindenkinek jól áll és a pasiknak is jobban bejön a hosszabb mint,hogy olyan hosszú hajad legyen mint a pasidnak szval érted :D
Wite(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!