Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Hosszú de kócos, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Hosszú de kócos, vagy rövid de ápolt haj a jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A kérdésem háttere a következő: nagyon sok hajam van. de tényleg. És ettől a "dússágtól" mindig kócos és ezerfelé áll,hiába fésülöm-lakkozom meg minden.

Én ezt nem szeretem,jelenleg is rövid hajam van (ügyesen vágott tizenpár centis). De a fiú ismerőseim meg azért kardoskodnak hogy a hosszú haj jobb.

Na most akkor mi a jobb?

15/L

2009. okt. 17. 10:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
az amelyik jobban áll. Ezt nem lehet így eldönteni. Mindenkinek más áll jól.
2009. okt. 17. 10:06
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Szia én nem szeretem ha egy lánynak túl rövid a haja.Bár nem tom, hogy milyen kócos neked, ha hosszú.Ha feltudsz rakni egy olyan hosszú hajas képet megmondom :)Ám én is télleg jobban szeretem a hosszú hajú csajokat.
2009. okt. 17. 10:08
 3/14 A kérdező kommentje:

sajnos úgy kócos hogy csúnya. ilyenről konkrétan nincs képem,csak a jelenlegi hajamról:

[link]

2009. okt. 17. 10:16
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

10:08 vok

Hát végülis nem olyan rövid, de ennél rövidebb ne legyen , mert az sztem már télleg nem áll jól egy lánynak.De ha hosszabbal jobbb kérdezd meg a fodrászod, hogy mit tudnál vele csinálni.

2009. okt. 17. 10:20
 5/14 anonim ***** válasza:
40%
bocs,de eleg tre kinezeted van:(
2009. okt. 17. 10:22
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

Nekem is jobban áll a kócos haj :-)

Egyszerűn hülyén nézek ki élére vasalt,egyenes,lapuló hajjal..Sokkal életrevalóbb fejem van,ha dúsabb,hullámosabb,kócosabb a hajam :-)

Szerintem ami kócos,az nem feltétlen ápolatlan vagy csúnya.A kócos haj olyan kis játékos :-)

Én szeretem.

2009. okt. 17. 10:56
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
hosszú haj jobb:) 18/f
2009. okt. 17. 11:28
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
szerintem nagyon édes vagy rövid hajjal..(bár hosszú hajjal nem láttalak, de ez nagyon tetszik..) :P:D
2009. okt. 17. 11:37
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) a kócost ne ilyen kis huncut-kunkori-hullámos hajnak képzeljétek hanem inkább korai Hermione Granger sérónak :D
2009. okt. 17. 11:54
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egyáltalán nem szeretem, ha egy lánynak rövid a haja, de neked sztem nem rövid, hanem olyan félhosszú, és teljesen rendben van így! :D 24/f
2009. okt. 17. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!