Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy reagálnátok, hogyha egy pasi odaadná a dzsekijét/kabátját, amikor ti fáztok?
Figyelt kérdés
Bocsi a fogalmazásért, de a lényeg gondolom érthető
Ja és ha lehet írjatok kort is
2013. júl. 5. 22:43
11/22 anonim válasza:
Megköszönném és elfogadnám. És biztosítanám róla, hogy ha elkezd fázni, ne féljen visszakérni, elvégre mégiscsak az ő kabátja. Már egy csomószor voltam így, mindig így reagáltam. Akárki ajánlotta fel. :)
20/l
12/22 anonim válasza:
#9-el egyet értek, én is így tapasztalom.
Bár mentség, hogy ha jó barát a lány, akkor is elfogadja.
Bár ezeket én csak láttam, nem vagyok fázós, szinte sosincs rajtam felesleges ruha, amitől megválnék, ha meg -20 fokban jóga nacit vett fel, hát hadd szenvedje már egy picit a drága:D
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!És hogy örülnétek jobban? Hogyha megkérdezné, hogy oda adjae, vagy ha nem kérdezne semmit, egyből odaadná?
2013. júl. 5. 22:53
17/22 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan lány akinek ne imponálna.
18/22 anonim válasza:
velem is történt ilyen hogy oda adta a kabátját.Aranyos volt nagyon és jól esett,főleg hogy bejött a srác és imádtam a parfüm illatát a kabátján :)
19/22 anonim válasza:
Ne kérdezze meg! Csak terítse rám. :)
20/22 anonim válasza:
szerintem ez nagyon romantikus ésimádom:)
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!