Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Annyira idegesít az új nője....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira idegesít az új nője. Normális ez?

Figyelt kérdés
Tudom nem kellene, de idegesít. Találkozgattunk, jó volt minden, vagyis azt hittem. De csak szexelni akart velem, amúgy nem érdekeltem. Nem feküdtem le vele és összejött mással. Most 1,5 hónapja vele van, dúl a szerelem én meg egyedül vagyok. :( Én kezdtem belé szeretni de nem akart engem, abba a csajba meg beleszeretett. Igaz őt könnyebben meg tudta fektetni most, mert régen szexkapcsolatuk volt, most meg igaziból járnak, de fáj ez...
2013. júl. 5. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ez ilyen.
2013. júl. 5. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez csak nekem zavaros?
2013. júl. 5. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Micsoda szörnyűség...
2013. júl. 5. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nem lehet túl kellemes szituáció . De lehet jobban jártál nélküle . Ha csak szexre kellettél akkor ő úgyis egy olyan fazon akitől jobb távol lenni .
2013. júl. 5. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:

sajnos van ilyen, lehet jobban jártál így

keressél mást N

2013. júl. 5. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!