Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít ez?
Figyelt kérdés
Pl az aréna plázában látunk egy jó csajt, aki nem messze ül.Szemezgetnél vele, 10 perce várod,hátha felnéz, de nem veszi le a szemét az ájfonról,vagy a galaxiról :S aztán feláll és elindul,viszont ekkor sem veszi le róla a szemét és folyamatosan nyomkodja.Egyre több ilyen van :(2013. febr. 10. 22:43
2/9 A kérdező kommentje:
arra bezzeg válaszolna :D
2013. febr. 10. 22:45
4/9 anonim válasza:
engem nem idegesít, csak szánalmas.
nekem aztán nem kéne ilyen p*csa.
5/9 anonim válasza:
Szerintem látott az téged a szeme sarkából, azért tiplizett!
7/9 anonim válasza:
Engem sokkal jobban idegesít amikor valaki nem tud szpészt nyomni az írásjelek után.
8/9 A kérdező kommentje:
"Engem sokkal jobban idegesít amikor valaki nem tud szpészt nyomni az írásjelek után." Engem meg a vesszőhibák idegesítenek még a fentieknél is jobban.
2013. febr. 11. 13:39
9/9 anonim válasza:
Épp egy olyannal társalog akivel, akivel ő is szívesen szemezne, csak hát nincs ott :-) (nálam legalábbis ez volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!