Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási tanácsok. Tudnál segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Mostanában annyi szép lányt látok a boltokban,buszmegállóban vagy csak az utcán sétálni.Ti hogyan szoktatok beszélgetést kezdeményezni?Mivel lehet indítani, stb.
Hogyan megy ez mondjuk egy szórakozóhelyen?
Magamról pár dolgot:
Nem vagyok az a bulibajárós típus.Nem vagyok visszahuzódó sem, nem azért, csak valahogy így alakult az életem.
Barátaimmal szeretek hülyülni időnként:)
A lányokkal nincs annyira nagy tapasztalatom, ezért kérdezlek titeket.
Köszönöm előre is nagyon.
2009. okt. 16. 22:59
11/15 anonim válasza:
Az utcán bárhol odamész egy csajhoz aki tettszik,és feldobod neki: "Ne haragudj érdemes téged megismerni"? és ha azt mondja hogy igen,akkor megkérdezed s miért? onanntól már megy a dolog..
12/15 anonim válasza:
Az elöttem lévőnek,én biztos russzul lennék ha valaki így letámadna...én jobban szeretem ha egy kicsivel finomabban mennek a dolgok...pl. hogyha felirod a telefonszámod vagy az msn-címedet vagy mittudom én midet egy papirkára és oda adpd neki akkor ezzel hagyod hogy ő döntsön.sok sikert
13/15 anonim válasza:
akkor már csináltass névjegykártyát..lol
14/15 anonim válasza:
óóóó....a névjegykártya miért nem jutott eszembe....xd :-)
én itt jövök a gagyi parasztos megoldásommal hogy ird fel egy cetlire miközbe névjegykártyát is csinálhatnál:)))))...ez tényleg lol
15/15 anonim válasza:
Na mit sikerült azóta? ha szabad tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!