Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben jól tettem ezt?
Mostanában találkozgatok egy sráccal, randizásnak nem nevezném, inkább ismerkedésnek, beszélgetésnek.
Elmentünk egy helyre, amit ő ajánlott, nagyon jó stb. (Kizárólag üdítők, teák vannak, ételek nem.) Fizetésnél megkérdezte, hogy fizetem-e magamnak, vagy meghívjon - itt kicsit megakadtam, végül úgy döntöttem, kifizetem magamnak. (Áldom az eszem, hogy mindig viszek valamennyi pénzt...) Egy férfi ismerősöm szerint hagynom kellett volna, hogy ő fizessen, meg micsoda dolog ez, szóval most véleményeket várok. Tényleg elcsesztem? :)
(Hozzáteszem, hogy egy 30 év feletti, nem nélkülöző személyről van szó.)
Véleményem szerint nem várhatom el, hogy fizessen, a haverom szerint kvázi bunkó volt.
23/L
Szerintem meg ő volt bunkó, hogy megkérdezte, hogy fizeted-e...
ha még 15 éves lenne...
De ha 30 felett ilyet benyög...:D:D Jó hogy nem ÁFA-s számlát kért külön:D
"Egy férfi ismerősöm szerint hagynom kellett volna, hogy ő fizessen" --> ha hagyod, akkor meg jönnének azzal, hogy pénzéhes vagy:D
"Fizetésnél megkérdezte, hogy fizetem-e magamnak, vagy meghívjon" --> hát... szerintem neki kellett volna fizetnie. (Nem, nem vagyok pénzéhes) És nem értem, mi a jó égnek kérdezte meg, hogy fizeted-e magadnak.
"30 év feletti, nem nélkülöző személyről van szó" --> kvázi simán megtehette volna, hogy fizeti, kérdezés nélkül.
Igaza van a haverodnak, bunkó.
Szerintem meg hadd döntse már el, kit akar megismerni...
A kérdést cseppet bunkón tette fel a partnered, ebből egyértelmű, hogy nem akart meghívni, szóval jól tetted, hogy fizetted a részed.
Ha meg akarok hívni valakit, akkor vagy nem mondok semmit, vagy ha elő akarná venni a pénztárcáját, szólnék, hogy tegye vissza.
Mondjuk ha nem randi volt, csak haveri találkozó, akkor az más tészta, feltehette ezt a kérdést kedvesen is, mi is meg szoktuk kérdezni a barátaimmal, hogy ki hogy áll, mert szívesen fizetünk egymásnak (lányok is a fiúknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!