Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek létezik fiu lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik fiu lány barátság? Mert van egy fiu barátom akivel már kb 3 éve ismerjük egymást. Vajon érez irátam többet mint barátság? :D

Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valamilyen mértékben vonzódik hozzád.
2013. júl. 3. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
azért néha én is kicsapom a legjobb barátnőm képeire
2013. júl. 3. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

igen.. létezik bár ritka...

van egy lány barátom akit nagyon nagyon szeretek.. mégse akarok tőle többet ...

2013. júl. 3. 15:47
 4/8 anonim válasza:
Biztos hogy létezik!
2013. júl. 3. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát én nem is olyan sokáig meg voltam róla győződve, hogy nem létezik, viszont nemrég megismertem egy lányt, aki tetszik, nem is kicsit, de jól elvagyunk, mindenről tudok vele beszélni, meghallgat, számíthatok rá, ezért eszembe se jut, hogy több legyen köztünk, mert nem akarom ezt a jó kapcsolatot elrontani. Szóval bonyolult dolog ez...:D
2013. júl. 3. 18:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Létezik fiú-lány barátság. A legjobb barátom fiú és már 10 éve tart ez a barátság.
2013. júl. 3. 18:48
 7/8 anonim válasza:
100%
szia :) létezik, nekem is van legjobb fiúbarátom...mindent meg tudok vele beszélni amit csak akarok, kölcsönösen bízunk egymásban, és nagyon szeretjük egymást :) nemtudom, hogy érez e többet, de tuti nem utasítana el, ha járni akarnék vele :) és ha járnánk sem tudná elrontani a barátságunk, mert minden kételyünket megbeszéljük :)
2013. júl. 4. 17:18
 8/8 anonim válasza:
Létezik ,de valamilyen szinten valoszınü vonzodik hozzàd
2013. júl. 24. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!